Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν θα συμβούλευα ένα παιδί να πάει σε talent show»

Τι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας;

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Δήμητρα Γαλάνη τάχθηκε κατά των talent shows, αναφέροντας τα εξής: «Είμαστε μια γενιά ανθρώπων που μεγαλώναμε σιγά σιγά τη φήμη μας προς τον κόσμο, γιατί τα μέσα ήταν πιο ήπια. Δεν υπήρχαν καλλιτέχνες που ήταν τηλεοπτικά προϊόντα. Αυτό τα τελευταία 20 χρόνια έχει δημιουργήσει μια μεγάλη σύγχυση. Στα τηλεοπτικά προϊόντα δεν βλέπεις συχνά ανθρώπους που είναι φτιαγμένοι για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Βλέπεις ανθρώπους που έχουν μια βιασύνη, θέλουν να φανούν, έχουν άλλα θέματα. Δεν νομίζω ότι δίνονται ευκαιρίες μέσα από τα μουσικά παιχνίδια γιατί καίγονται. Δεν θα συμβούλευα ένα παιδί να πάει σε ένα talent show. Κανένας που σέβεται τον εαυτό του και πιστεύει αυτό που κάνει δεν θα πάει να αναλωθεί σε τέτοιου είδους πράγματα».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Υποκλίνομαι στη Δήμητρα Γαλάνη, είναι από τα σπουδαιότερα ταλέντα, διαφωνώ όμως. Επειδή έχω παρουσιάσει το Voice, θεωρώ ότι τα παιδιά κάνουν μια καριέρα. Δεν περιμένεις όλα να γίνουν Ρέμος ή Γαλάνη την πρώτη μέρα. Τα παιδιά αυτά, από εκεί που ήταν στην ανεργία κάνουν μουσικές βραδιές και έχουν δουλειά. Κάποιοι έγιναν πρώτα ονόματα».

Ο Θέμης Γεωργαντάς, εξήγησε επιπλέον, πως: «Στη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν δισκογραφικές εταιρείες και τα νέα παιδιά έχουν τεράστιο άγχος για το πως θα μπορέσουν να προβληθούν. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, πρέπει να πάνε σε ένα τέτοιο προϊόν».