Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δημήτρης Μηλιώνης: Τι άλλαξε μετά το Nomads;

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ποια είναι η σχέση του ζευγαριού σήμερα;

Είχε περάσει λίγο διάστημα από τη μέρα που έφυγε για τη Μαδαγασκάρη, ώστε να πάρει μέρος στο Nomads, όταν το όνομά της και αυτό του συντρόφου της άρχισαν να παίζουν παντού. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης, ένιωσαν για πρώτη φορά τόσο έντονα όλα τα βλέμματα να έχουν πέσει πάνω στη σχέση τους και στο κατά πόσο αυτή συνεχίζεται ή όχι.

Λίγο καιρό μετά το τέλος του reality επιβίωσης, η κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και η Άννα Πρέλεβιτς συνάντησαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη κι εκείνη εξομολογήθηκε -μεταξύ άλλων- και τα εξής:

«Το Nomads για μένα ήταν μια πολύ ωραία πρόκληση, κάτι τελείως έξω από εμένα. Νιώθω ότι τα κατάφερα στο Nomads, ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου και τις προσδοκίες μου. Σίγουρα θα ξαναέκανα το Nomads αν δεν είχα σχέση. Όταν είσαι πολύ συναισθηματικά δεμένος με έναν άνθρωπο, η μόνη έλλειψη που είχα ήταν αυτή. Αυτό το συναισθηματικό κενό.

Μπορώ να σου πω ότι με τον Δημήτρη είμαστε στην πιο γλυκιά φάση της ζωής μας. Ούτε οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι το Nomads θα κάνει καλό και στους δύο και είμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη και πολύ ευγνώμων για όλο αυτό».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…