Δίχασε η Αρετή στο So you think you can dance με το χορό της! Αυστηρή κριτική από Μεταξόπουλου και Σβιτάιλο

So you think you can dance

Οι κριτές του So you think you can dance είναι πιο αυστηροί καθώς το show πλησιάζει στο τέλος του....

H Αρετή Νότη χόρεψε commercial με στοιχεία σύγχρονου με το “Do I wanna know” των Arctic Monkeys και τη βοήθεια του Αλέξανδρος Πονομάροφ. Η απόδοση της στην σκηνή δίχασε τους κριτές. Ο Πάνος Μεταξόπουλος βρήκε πως ως επί το πλείστον επανέλαβε τον εαυτό της, ενώ ο Ιβάν Σβιτάιλο πως από την εκτέλεση της χορογραφίας έλειψε η ουσία, ο λόγος δηλαδή για την κάθε κίνηση που έκανε…

«Ωραία παράξενη χορογραφία, αλλά δε με βοήθησε πολύ να δω πράγματα χορευτικά πάνω στην Αρετή. Τα fouette είναι μια πολύ ωραία και δύσκολη άσκηση στο κλασικό μπαλέτο, αλλά πάλι δεν μπορούσα να καταλάβω τι ρόλο έπαιζε σε αυτή τη χορογραφία. Ήταν σαν να μας έβαλαν να δείξουμε ότι κάνουμε και fouette. Τα οποία τα κάνεις πολύ καλά, αλλά ίσως δεν κολλούσαν σε αυτό που έπρεπε να δω. Δεν ήσουν κακή σε αυτό που είδα, έχεις ωραίες γραμμές, η σχέση σου με τον παρτενέρ σου ήταν πολύ καλή, αλλά δεν είδα κάτι καινούριο από εσένα. Επανέλλαβες τον γνωστό σου εαυτό. Έπαιξες στα γνωστά σου λημέρια. Εγώ προσωπικά την Αρετή δεν την είδα» ανέφερε συγκεκριμένα ο Πάνος Μεταξόπουλος και ο Ιβάν Σβιτάιλο ήρθε να συνεχίσει την αυστηρή κριτική:

[dfp_ads id=236982]

«Καμιά φορά έχω την αίσθηση ότι για να χορεύεις, πρέπει να έχεις κάποιον να σε χορεύει. Επειδή είσαι ελαφριά και ευλύγιστη μάλλον έχεις δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτή την ευκολία, το να σε βάζουν συνέχεια κάποιος να σε χορεύει. Όταν σε χορεύει κάποιος ακολουθείς ένα ρυθμό που δεν μπορείς να κάνεις πίσω , που και πάλι αντιστέκεσαι. Πρέπει να βρεις αυτό το κλικ το εγκεφαλικό και να εννοείς αυτά που χορεύεις. Θεωρώ ότι μου έλειπε η ουσία της χορογραφίας, η ψυχή.»

Στην άλλη πλευρά ο Κωνσταντίνος Ρήγος και ο Ιωάννης Μελισσανίδης που θεώρησαν πως είναι από τις πιο δυναμικές της χορογραφίες και από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο So you think you can dance.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το So you think you can dance!