Διαμαντής Καραναστάσης σε Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Σου είπα, θα σε εκθέσω σήμερα»

Διαμαντής Καραναστάσης

"Με έχει προειδοποιήσει, η αλήθεια είναι αυτή" δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους συνέντευξη παραχώρησαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφος της, Διαμαντής Καραναστάσης το βράδυ της Πέμπτης όταν και συνάντησαν τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω. Μάλιστα, ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό πως συνέβη η πρώτη δια ζώσης γνωριμία τους.

Ειδικότερα, ο Διαμαντής Καραναστάσης εκμυστηρεύτηκε αρχικά με χιούμορ στον παρουσιαστή της εκπομπής το εξής για την εκλεκτή της καρδιάς του και πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας . «Συγγνώμη, δεν θέλω να μιλάω συνέχεια αλλά θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το ξέρει πάρα πολύ ο κόσμος. Γιατί σε αυτές τις ιστορίες ο καθένας έχει τη δική του οπτική. Εγώ σου είπα, θα σε εκθέσω σήμερα».

«Με έχει προειδοποιήσει, η αλήθεια είναι αυτή» αποκρίθηκε με χαμόγελο η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να συνεχίσει ο ηθοποιός την περιγραφή για την πρώτη τους γνωριμία. «Υπάρχει μια ιστορία η οποία έχει λεχθεί και μέχρι ένα σημείο είναι ορθή. Από ένα σημείο όμως και μετά θα πούμε την αλήθεια σήμερα».

«Κάποια στιγμή του ’15, τότε που ήταν η απόλυτη ηρωίδα για πάρα πολλούς Έλληνες μέσα στη βουλή με όλο αυτό που έκανε, πιστεύεις ή δεν πιστεύεις σε αυτό αλλά υπερασπίστηκε κάτι που ήταν η βούληση του ελληνικού λαού εκείνη την περίοδο, της είχα γράψει ένα mail της Ζωής. Ένα πολύ ζεστό mail που είχα γοητευτεί από αυτή την παρουσία με μια γυναίκα να προσπαθεί να υπερασπιστεί κάτι εκείνη την περίοδο».

«Δεν το είδε και κάποια στιγμή μετά από λίγους μήνες, το 2016, είμαι στο θέατρο Τέχνης και εδώ αρχίζει η οπτική του καθενός απέναντι στα πράγματα. Βγαίνει αυτή η ηρωίδα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο φουαγιέ, την βλέπω από μακριά και ήθελα να της μιλήσω. Κάποια στιγμή περνάει από δίπλα μου, «Ζωή» λέω και λιποθυμάει! Πέφτει κάτω. Με βλέπει και πέφτει κάτω. Λέω «Ζωή, είμαι ο Διαμαντής» και ξυπνάει για λίγο και ξαναλιποθυμάει. Αυτή είναι η δική μου οπτική για το πως έγιναν τα πράγματα με το που με είδε μπροστά της» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Διαμαντής Καραναστάσης στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.