Διαμαντής Διονυσίου: «Η μητέρα μου ήταν ήρωας μεγάλος, ήξερε ότι είχε άντρα τον Στράτο Διονυσίου»

Διαμαντής Διονυσίου

Ο Διαμαντής Διονυσίου σε μία εξομολόγηση ψυχής για το τι άνθρωπος ήταν ο πατέρας του, Στράτος Διονυσίου.

Ο Διαμαντής Διονυσίου, ο γιος του Στράτου Διονυσίου, μίλησε στην εκπομπή Εμείς και στον Γιώργο Οικονομάκη για την απόφασή του να ασχοληθεί και εκείνος με το τραγούδι, αλλά και το βαρύ όνομα που κληρονόμησε από τον πατέρα του.

«Όταν ξεκίνησα, είδα όνειρο τον πατέρα μου και μου έλεγε ξεκίνα, πάμε δυνατά για να προχωρήσω, οπότε αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δεν φοβήθηκα καθόλου και προχώρησα. Θυμάμαι μετά τη δουλειά κοιμόταν. Φεύγαμε για το σχολείο και μας έβλεπε και μας ρωτούσε αν διαβάσαμε. Όταν ξυπνούσε, πηγαίναμε τον καφέ με τον Στέλιο επάνω στο δωμάτιο με το χυμό και παίζαμε αγκαλιές στο κρεβάτι» είπε ο Διαμαντής Διονυσίου.

«Η μητέρα μου ήξερε πότε να του μιλήσει και πότε όχι. Ήταν τότε κι άλλα χρόνια. Σαν τη μητέρα μας δεν θα ξαναβγεί. Ήταν ήρωας. Ήξερε ότι είχε άντρα τον Στράτο Διονυσίου. Καταλαβαίνετε τώρα. Ήρωας μεγάλος» συνέχισε. Για τις ημέρες που χρειαζόταν να λείψει ο πατέρας του από το σπίτι είπε: «Τότε δεν είχαν και τα κινητά (κι έλεγε) δουλειά, συνέντευξη. Τι να κάνουμε. Συμβαίνουν αυτά. Τι να του πει;».