Διαφωνία για το ζευγάρι στο Deal για 2 – Δέχτηκαν την προσφορά ή τα έπαιξαν όλα για όλα;

Deal

Κατάφεραν να κάνουν το καλύτερο deal;

Παρασκευή και 13, στο Deal για 2, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχθηκε την Ιωάννα και τον Βαγγέλη. Οι δυο τους είναι μαζί 3.5 χρόνια και γνωρίστηκαν στην Ελαφόνησο. Ο Βαγγέλης καθόταν στην παραλία μαζί με δύο φίλους του και η Ιωάννα πήγε και του ζήτησε να παίξουν ρακέτες. Εκείνος αρνήθηκε, αλλά λίγο μετά το πήρε πίσω και της είπε το «ναι»… έτσι ξεκίνησαν όλα.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η πρόταση γάμου έγινε στο αεροδρόμιο, τον Σεπτέμβριο, πηγαίνοντας προς το Μαρόκο, ενώ ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο. Πήγαν στο Deal προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για την τελετή, αλλά και το ταξίδι του μέλιτος.

Deal

Λίγο πριν το φινάλε, είχαν κρατήσει μέσα τα εξής ποσά: 1, 2, 100, 5.000 και 60.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης τηλεφώνησε και τους πρότεινε 6.000 ευρώ για να πουλήσουν το κουτί τους.

Deal

Το ζευγάρι αρνήθηκε και προχώρησε στο άνοιγμα του επόμενου κουτιού, το οποίο έκρυβε μέσα τα 2 ευρώ και όλοι στο πλατό άρχισαν να πανηγυρίζουν. Τότε, οι δυο τους ενεργοποίησαν την μπόνους προσφορά και ο τραπεζίτης τους πρόσφερε 11.000 ευρώ.

Deal

Σε εκείνο το σημείο το ζευγάρι διαφώνησε. Ο Βαγγέλης επέμενε να συνεχίσουν σε ακόμα ένα κουτί, ενώ η Ιωάννα του έλεγε να σταματήσουν, καθώς οι 11.000 που τους είχε προτείνει ο τραπεζίτης ήταν ένα πολύ καλό ποσό. Τελικά, επικράτησε η γνώμη της Ιωάννας και το ζευγάρι πούλησε το κουτί στον τραπεζίτη για 11.000 ευρώ.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο!

Η απόφαση που πήραν ήταν η καλύτερη, καθώς το επόμενο κουτί που θα άνοιγαν, αν συνέχιζαν, είχε μέσα τις 60.000 ευρώ.

Deal

Ο Βαγγέλης και η Ιωάννα, λοιπόν, είχαν τις 5.000 ευρώ στο κουτί τους, το οποίο πούλησαν για 11.000 ευρώ κι έφυγαν από το Deal με… ζεστό χρήμα στις τσέπες τους.