Δέσποινα Βανδή: Βούρκωσε στο Chart Show με «τα ήσυχα βράδια»

Δέσποινα Βανδή

Βαθιά συγκίνηση αισθάνθηκε on air η Δέσποινα Βανδή!

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς παρουσίασε η Δέσποινα Βανδή μέσα από το Chart Show το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Στη θέση 13, μάλιστα, βρέθηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος ο οποίος και βρέθηκε στο πλατό για να ερμηνεύσει την «Γυριστρούλα», το «Έλα γοριλάκι» και αρκετές άλλες επιτυχίες.

Αμέσως μετά, όμως, η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να βρεθεί στο πλάι του προκειμένου να ερμηνεύσουν μαζί το κομμάτι «Τα ήσυχα βράδια (Το τραγούδι της ερήμου)».

Κατά τη διάρκεια αυτής της ερμηνείας, όμως, η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Chart Show στον Alpha δεν κατόρθωσε να κρύψει την συγκίνηση της.  Έτσι, η Δέσποινα Βανδή βούρκωσε ερμηνεύοντας το «Τραγούδι της ερήμου» και χώθηκε στην αγκαλιά του συναδέλφου και καλεσμένου της, Λάκη Παπαδόπουλου.

«Είναι από τα τραγούδια που έχω πει μόνο δύο, τρεις φορές στη ζωή μου. Είμαι ακόμα συγκινημένη, το είχα πει και τότε στους Δύο Ξένους όταν και το είχα συνδυάσει με τον πατέρα μου που είχα χάσει. Είναι τραγούδι που πια δεν το αγγίζω γιατί μου ξεκλειδώνει πολύ ευαίσθητα κομμάτια» εξομολογήθηκε στη συνέχεια καθώς επέστρεψε στον καναπέ.

Μια συγκινητική on air στιγμή για την Δέσποινα Βανδή στο Chart Show του Alpha.