Δέσποινα Βανδή: «Όταν σκέφτομαι τη λέξη έρωτας, μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης»

Δέσποινα Βανδή

«Εγώ θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα και άυπνος», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Συνέντευξη στο Sky Radio 99,2 και τη δημοσιογράφο Αθηνά Γεωργοπούλου παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τραγούδι «Απαπα», τον Βασίλη Μπισμπίκη και τα παιδιά της. Ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day.

«Όταν μου λένε νέα παιδιά ότι μεγάλωσαν μαζί μου, χαίρομαι. Ευτυχώς δεν μου το λένε οι γιαγιάδες τους. Με το τραγούδι “Απαπα” μου είπε ο Φοίβος ότι θα με λατρέψουν και τα δίχρονα παιδιά. Αυτό το τραγούδι έκανε τεράστια επιτυχία και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα Βαλκάνια», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε στη συνέχεια: «Εγώ θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα και άυπνος. Όταν σκέφτομαι τη λέξη έρωτας, μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης. Αν βαθμολογούσα τον εαυτό μου ως μαμά, θα έβαζα 9,5. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής μου είναι τα παιδιά μου».