Δέσποινα Βανδή: «Με την Άννα Βίσση ήταν σαν να γνωριζόμαστε από χρόνια»

Δέσποινα Βανδή

"Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε", εξομολογείται η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει με το My Greece, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα όσα ετοιμάζει αλλά και για την Άννα Βίσση, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά.

«Θα έχουμε καλεσμένους σε κάθε εκπομπή. Ξεκινάμε τώρα τα γυρίσματά μας, πάμε στα Καλάβρυτα και αμέσως μετά στην Ορεινή Αρκαδία. Καλεσμένοι μας θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η Παρθένα Χοροζίδου. Αυτή τη φορά τις συνταγές θα μας τις παρουσιάζουν οι άνθρωποι της κάθε περιοχής», αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή.

Θα δούμε ντουέτο και συνεργασία επί σκηνής με την Άννα Βίσση; Η Δέσποινα Βανδή απαντά:

«Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία στιγμή, το απολαύσαμε και οι δύο το ίδιο, όσο και εσείς. Ήταν καταπληκτικό γιατί είχαμε τρομερή χημεία, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε αρκετές πρόβες. Από το πρώτο λεπτό αισθανθήκαμε πολύ όμορφα μαζί. Ήταν πραγματικά σαν να γνωριζόμαστε από χρόνια».