Δέσποινα Βανδή: Κριτής στο Rising Star ή παρουσιάστρια στο X-Factor;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει στον αέρα του «Πρωινό» πως στο άμεσο μέλλον θα συνεργαζόταν με την Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «HELLO», Την περασμένη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε αυτή η δήλωσή του, καθώς η τραγουδίστρια βρέθηκε στο γραφείο του Τζώνη Καλημέρη στο κανάλι του Αμαρουσίου, προκειμένου να συζητήσουν τη συμμετοχή της στο talent show «Rising Star» που ετοιμάζεται να προβάλει το κανάλι.

Παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ για την επιτροπή του show, εκτός από τη Δέσποινα Βανδή, βολιδοσκοπούνται ο Αντώνης Ρέμος και ο Σάκης Ρουβάς. Μάλιστα, ο Τζώνης Καλημέρης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο σαββατοκύριακο, προκειμένου να συζητήσουν δια ζώσης με τον Σάκη Ρουβά για την συνεργασία τους.

Την έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει ο ΣΚΑΙ που εξασφάλισε τα δικαιώματα του X-Factor. Το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως έχει προτείνει στην Δέσποινα Βανδή να παρουσιάσει το show, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η τραγουδίστρια εξετάζει σοβαρά την πρόταση. Λέτε, τελικά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Δέσποινα Βανδή να βρεθούν σε διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες και από «συμπαίκτες» να γίνουν αντίπαλοι;