Δέσποινα Βανδή: «Ήμουν στο τσακ να πάω στη Eurovision τη χρονιά που πήγε η Άννα Βίσση… από θυμό»

Βανδή Βίσση

"Είχα θυμώσει πάρα πολύ", αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή για τη χρονιά που σκέφτηκε σοβαρά να πει ναι στη Eurovision.

Η Δέσποινα Βανδή έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της συζήτησης όσον αφορά τον διαγωνισμό της Eurovision και τον λόγο για τον οποίο δεν την είδαμε ποτέ να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη.

Στην ειδική βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision που διοργάνωσε ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για άλλη μια φορά επί του θέματος, αποκαλύπτοντας μία ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρασκήνιο πίσω στο μακρινό 2005.

«Η Eurovision είναι για τα νέα παιδιά, για να πηγαίνουν και να δείχνουν τις ικανότητες που έχουν. Έχω δεχθεί πρόταση πολλάκις και έφτασα πάρα πολύ κοντά στο να πάω», ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Θα σας πω εν τάχει αυτή την ιστορία. Είμαι στη Θεσσαλονίκη, έχει τραγουδήσει η Έλενα το 2005, έχω ξετρελαθεί και θεωρούσα δεδομένο ότι είναι νικήτρια. Στην αρχή όμως η Έλενα δεν ψηφιζόταν από τον κόσμο. Θυμάμαι δούλευα, η Μελίνα ήταν μωρό στην κούνια και έπρεπε να φύγω να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσα», περιγράφει η Δέσποινα Βανδή.

«Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχα τρελαθεί και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το μαγαζί σκεφτόμουν: ε όχι ρε, δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου, τώρα θα δείτε τι θα σας κάνω, θα έρθω του χρόνου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ», προσθέτει η τραγουδίστρια.

«Φτάνω στο μαγαζί και μου είπαν ότι η Έλενα είχε εκσφενδονιστεί στην πρώτη θέση, εκεί που άξιζε να είναι. Ήταν η πιο κοντινή φάση που έφτασα ποτέ με τη Eurovision, από θυμό που δεν ψήφιζαν την Έλενα», κατέληξε στην περιγραφή της η Δέσποινα Βανδή.