Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Καρρά: «Θα ζοριστώ αλλά θα το διαχειριστώ»

Βανδή Καρράς

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την πρόσφατη απώλεια του Βασίλη Καρρά, με τον οποίο ξεκίνησε την πορεία της στη μουσική.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε νωρίτερα σήμερα (16/2) η Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή την αυριανή πρεμιέρα του J2US και την παρουσία του Νίκου Κοκλώνη στο Super Κατερίνα, θέλησε να κάνει τη δική της έκπληξη στον παρουσιαστή, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο χαμό του Βασίλη Καρρά.

«Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και το έχω ξαναπεί. Το σπουδαιότερο απ’ όλα, το οποίο πέρασε και στον κόσμο, είναι το ότι πέρα από ένας εξαιρετικός τραγουδιστής με ιδιαίτερη χροιά και πολύ ωραία τραγούδια ήταν ένας άνθρωπος γειωμένος», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή στον αέρα του Super Κατερίνα.

«Ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Εγώ νιώθω ότι υποδύομαι και έναν ρόλο πάνω στη σκηνή, και κάτω είμαι η Δέσποινα», επισήμανε η τραγουδίστρια.

«Εκείνος ήταν ο Βασίλης και πάνω και κάτω από τη σκηνή. Πολύ ζεστός άνθρωπος, πολύ γενναιόδωρος, φρόντιζε όλα τα νέα παιδιά, δεν είχε ίχνος ανταγωνισμού μέσα του. Υπέροχος άνθρωπος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, θα ζοριστώ, αλλά θα το διαχειριστώ», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε στη συνέχεια της κουβέντας πως ο ίδιος και η Δέσποινα Βανδή σκόπευαν να επισκεφθούν τον αείμνηστο τραγουδιστή για τα γενέθλιά του, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς εκείνες τις ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.