Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν αυτή που νομίζετε

Η σπουδαία κωμικός αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Αλίκης. Γιατί έκλαψε κατά τη διάρκεια της κουβέντας;

«Ηθοποιός Αμέσου Δράσεως» είναι ο τίτλος του βιβλίου που έγραψε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και σήμερα, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησαν για όλη εκείνη τη «χρυσή» περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου και τους πρωταγωνιστές της.

Η Ελένη ρώτησε τη μεγάλη μας ηθοποιό πως νοιώθει όταν γράφει για όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους φίλους και συνεργάτες της, οι οποίοι δεν είναι πια στη ζωή. Η κ. Στυλιανοπούλου βουρκωμένη και σπουπίζοντας κάθε λίγο τα μάτια της, είπε: «Η λέξη θάνατος δε λέει τίποτα. Νέκρωνε η ψυχή μου! Οι αναμνήσεις έμειναν ζωντανές. Έχουν αφήσει τα αποτυπώματά τους επάνω μου»…

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, έναν άνθρωπο που η Δέσποινα Στυλιανοπούλου γνώριζε πολύ καλά. «Τι δεν ξέρουμε για την Αλίκη;», ρώτησε η Ελένη.

«Ήταν στον κόσμο περασμένη λάθος.» τόνισε η ηθοποιός και συνέχισε: «Αλλιώς την είχαν τοποθετήσει. Η Αλίκη δεν ήταν αυτή. Η Αλίκη ήταν ανασφαλής. Έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι να την τονώνουν. Η Αλίκη προτιμούσε ένα καλό λόγο. Της έλειπε η στοργή, η αγάπη. Δεν ήταν καλυμμένη»…

Τελειώνοντας, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου αφηγήθηκε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο θέατρο για να στηρίξει την άποψή της, πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ «αγαπήθηκαν περισσότερο από ότι έδειχναν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Η…σοκαριστική Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η «γκάφα» της Ναταλίας στην πρώτη της συνέντευξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ποια παρουσιάστρια χαρακτήρισε «Αλίκη Βουγιουκλάκη» η Τατιάνα?

Το Πάσχα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο εξοχικό της

Τι λέει η Αλίκη για τις εμφανίσεις της Βίσση στο REX;