Δέσποινα Ολυμπίου: «Γυρνούσα σπίτι μου νευριασμένη, έλεγα ότι δεν θα ξαναπάω»

Δέσποινα Ολυμπίου

"Έβγαινε όλο αυτό άχαρο στην τηλεόραση" εξομολογήθηκε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» βρέθηκε η Δέσποινα Ολυμπίου, το απόγευμα της Κυριακής, προκειμένου αν συναντήσει τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική ερμηνεύτρια μίλησε για την δυσκολία που αντιμετώπισε τα πρώτα χρόνια της αναγνωρισιμότητας με την τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δέσποινα Ολυμπίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τον πρώτο καιρό δυσκολευόμουν με την προβολή αν και κάποιους πιστεύει ότι αφού βγαίνεις στη σκηνή και εκτίθεσαι, πρέπει να είσαι συνηθισμένος στην έκθεση. Όμως όταν αυτό ξεφεύγει και κάνω μια δουλειά, με αφορμή την οποία μου κάνουν μια ερώτηση για τα επαγγελματικά μου και εννιά για τα προσωπικά μου, επειδή εγώ σφιγγόμουν δεν ήμουν άνετη. Η τηλεόραση θέλει άνεση, θέλει να τσαλακωθείς. Όταν κάθεσαι και το σκέφτεσαι και ζορίζεσαι και στραβομουτζουνιάζεις, έβγαινε όλο αυτό άχαρο στην τηλεόραση».

«Γυρνούσα σπίτι μου νευριασμένη και έλεγα ότι δεν θα ξαναπάω στην τηλεόραση. «Κάποια στιγμή βέβαια ξαναπήγαινα γιατί έπρεπε να προωθήσω την επόμενη δουλειά μου και βίωνα μια κόντρα μέσα μου. Όλο αυτό δεν είχε βέβαια σχέση με την μουσική» συμπλήρωσε η Δέσποινα Ολυμπίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.