Δέσποινα Μοιραράκη: Βοήθησε τη Ματίνα Παγώνη να πουλήσει το χαλί της μητέρας της

Δέσποινα Μοιραράκη

Η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά... και τα κατάφερε. Ποιο είναι το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει;

Τη δική της εμφάνιση στο εορταστικό επεισόδιο του «Cash or Trash» έκανε και η Ματίνα Παγώνη. Η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, γνώριμο τηλεοπτικό πρόσωπο από την εποχή της πανδημίας του Covid, συνάντησε τη Δέσποινα Μοιραράκη και έφερε στο παιχνίδι ένα χαλί ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.

Πρόκειται για ένα χειροποίητο περσικό χαλί, που είχε δωρίσει η μητέρα της κυρίας Παγώνη στην ίδια, όταν αυτή εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε δικό της σπίτι. Τα έσοδα από τον πλειστηριασμό θα διατεθούν, όπως ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γεννηματάς, εκεί όπου εργάζεται και η ίδια, για την ανακαίνιση των εγκαταστάσεων.

«Μου το είχε δώσει η μητέρα μου για να τη θυμάμαι, όταν δεν θα είναι πια στη ζωή. Όμως, αυτό δε σημαίνει ότι όταν εγώ δωρίσω το χαλί, την ξεχνάω. Ίσα-ίσα θα κάνω ένα καλό, γιατί η μητέρα μου πέθανε στο νοσοκομείο μου» εξομολογήθηκε η κυρία Παγώνη.

Παγώνη χαλί

Στη συνέχεια και ενώπιον όλων των υποψήφιων αγοραστών, ανέλαβε δράση η Δέσποινα Μοιραράκη, προκειμένου να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα εδώ και πολλά χρόνια: να πουλήσει το χαλί.

Ενώ η αρχική εκτίμηση του Θάνου Λούδου ήταν 1.500 ευρώ, η Δέσποινα Μοιραράκη κατάφερε τελικά με τον τρόπο της το χαλί να πουληθεί στην Ελομίδα Βισβίκη για 2.200 ευρώ.