Δέσποινα Μοιραράκη: «Νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου»

Δέσποινα Μοιραράκη

"Δεν ξέρω το "αστέρι" τι μπορεί να μου φέρει" εξομολογήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Στα γυρίσματα του εορταστικού Cash or Trash συνάντησε την Δέσποινα Μοιραράκη η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Τρίτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του STAR αναφέρθηκε στην δύσκολη διαχείριση της απώλειας του συζύγου της αλλά και

Ειδικότερα η Δέσποινα Μοιραράκη παραδέχθηκε πως «τα Χριστούγεννα είναι η πιο ωραίο γιορτή της χρονιάς που θέλει να έχεις πολλή αγάπη και να έχεις κοντά σου μόνο αγαπημένα πρόσωπα. Έχω καταπλητικές αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Αυτά τα Χριστούγεννα όμως είναι πολύ δύσκολα για μένα και δεν ξέρω αυτό το «αστέρι» τι μπορεί να μου φέρει. Αυτή τη στιγμή νιώθω την απέραντη μοναξιά της ζωής μου αλλά προσπαθώ με τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και πάρα πολύ καλούς φίλους να προχωρώ μπροστά».

«Θέλω να ομολογήσω δημοσίως πως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ ικανοποιημένη και συγκινημένη συνάμα που έχουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή για την οποία όλη την ημέρα ήταν καταπληκτικά τα γυρίσματα. Είναι το εορταστικό Cash or Trash.  στο οποίο τα χρήματα από τα αντικείμενα που έφεραν οι καλεσμένοι και θα πωληθούν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό».

«Η εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο της ζωής μου που πραγματικά ευλογώ τον Θεό για αυτό. Ήταν καρμικό γιατί κατά καιρούς μού είχαν γίνει και άλλες προτάσεις να παρουσιάσω διαφορετικά πράγματα αλλά ούτε καν το σκεφτόμουν. Τώρα ήταν το σωστό timing» πρόσθεσε ακόμα η Δέσποινα Μοιραράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.