Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου»

Δέσποινα Μοιραράκη

«Δεν ξεπερνιέται και δεν συνηθίζεται. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει», λέει η Δέσποινα Μοιραράκη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε για την παρουσίαση του Cash or Trash, την απώλεια του συζύγου της και τον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια και οι συνεργάτες να την βλέπουν θλιμμένη.

«Η εκπομπή στην τηλεόραση είναι το τελευταίο που μπήκε στη ζωή μου, το έχω αγαπήσει υπερβολικά. Πριν ξεκινήσω με τα χαλιά, είχα ασχοληθεί με τις αντίκες. Η πρόταση για εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο που είναι βάλσαμο για την ψυχή μου, λόγω του ότι “έφυγε” ο σύζυγός μου», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είπε στη συνέχεια: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου, λόγω της απώλειας του συζύγου μου. Δεν ξεπερνιέται και δεν συνηθίζεται. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει, είπα στον εαυτό μου ότι πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι και στο γυαλί να χαμογελάω».

Κλείνοντας, η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη, εγώ ας πάω σπίτι μου να κλαίω μόνη μου».