Δέσποινα Καμπούρη: «Μια βραδιά στα Επείγοντα σε κάνει να αναθεωρείς πολλά πράγματα»

Δέσποινα Καμπούρη

«Είδα ανθρώπους να κλαίνε, να στεναχωριούνται, να αγωνιούν. Σας στέλνω μια πολύ μεγάλη αγκαλιά, σας καταλαβαίνω και σας συναισθάνομαι», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Στον αέρα του «Πάμε Δανάη» επέστρεψε σήμερα η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία απουσίασε χθες, λόγω οικογενειακών θεμάτων. Και όπως καταλάβαμε σήμερα, αυτά αφορούσαν υγεία. Η παρουσιάστρια επανήλθε σήμερα στο πλατό, αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε στα Επείγοντα νοσοκομείου, χωρίς όμως, να δώσει λεπτομέρειες.

«Καλώς σας βρήκα και πάλι, μου λείψατε πολύ. Μπορεί να ακούγεται λίγο κοινότυπο και λίγο βαρετό και λίγο συνηθισμένο, αλλά μια βραδιά στα Επείγοντα σε κάνει να αναθεωρείς πάρα πολλά πράγματα.

Και θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά, όχι μόνο στους ασθενείς που μπορεί να μας βλέπουν από μια τηλεόραση σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, αλλά λίγο μεγαλύτερη αγκαλιά στους συγγενείς τους και τους ανθρώπους που αγωνιούν σε μια αίθουσα αναμονής», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε επίσης: «Είδα ανθρώπους να κλαίνε, να στεναχωριούνται, να αγωνιούν. Σας στέλνω μια πολύ μεγάλη αγκαλιά, σας καταλαβαίνω και σας συναισθάνομαι».