Δέσποινα Καμπούρη: «Με τον Νίκο Συρίγο περάσαμε δύσκολες και σκοτεινές στιγμές»

Δέσποινα Καμπούρη

«Πάντα κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον. Μπορεί να έχουμε ένταση μεταξύ μας αλλά στο τέλος συμφωνούμε», είπε η Δέσποινα Καμπούρη για τον Νίκο Συρίγο.

Η Δέσποινα Καμπούρη και ο Νίκος Συρίγος διατηρούν μία πολύ δυνατή φιλία τα τελευταία 13 χρόνια. Οι δυο τους μίλησαν στην «Ελένη» και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου για την “διαδρομή” αυτής της φιλίας και αναφέρθηκαν με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

«Μου είπαν ότι θα κάτσω στο ίδιο γραφείο με τη Δέσποινα Καμπούρη, ενθουσιάστηκα και είπα “τι ωραία, θα κάτσω με την πιο ωραία της εταιρίας”. Η Δέσποινα ερχόταν στο γραφείο και ζητούσε συνέχεια να φάει. Μετά παραπονιόταν ότι πονούσε το στομάχι της. Στη δουλειά δεν κάνω φιλίες γιατί φοβάμαι τον αποχωρισμό. Είμαστε η κοριτσομαμά και ο κοριτσομπαμπάς όπου μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Η Δέσποινα με έχει κάνει πιο προοδευτικό», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε από την πλευρά της: «Όταν γνωριστήκαμε ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου. Τα λέμε όλα με τον Νίκο, έχουμε μοιραστεί καλές, αλλά και δύσκολες και σκοτεινές στιγμές. Το δεύτερο είναι που μας ένωσε ακόμα περισσότερο. Πάντα κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον. Μπορεί να έχουμε ένταση μεταξύ μας αλλά στο τέλος συμφωνούμε. Σε αυτό που δεν διαφωνήσαμε ποτέ είναι στα προσωπικά του Νίκου. Του είπα “σε παρακαλώ κάνε σχέση με την Ελεονώρα, την θέλω για φίλη μου”. Την πρώτη φορά που βγήκε ο Νίκος στην τηλεόραση είχα καρδιοχτύπι σα να έβγαινα εγώ».

Κλείνοντας, ο Νίκος Συρίγος είπε στη Δέσποινα Καμπούρη: «Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου γιατί μου έμαθες την αξία της αγάπης», ενώ η ίδια απάντησε: «Ξέρω ότι η αγάπη του Νίκου είναι πραγματική και αληθινή».