Δέσποινα Καμπούρη για το πρόβλημα υγείας: «Πανικοβλήθηκα, έκλαιγα κάθε μέρα, οι αρχικές γνωματεύσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές»

Δέσποινα Καμπούρη

"Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν το αντιμετώπισε με χιούμορ, δεν του άρεσε. Αισθάνθηκα άβολα, ίσως δεν έπρεπε να είχε συμβεί", παραδέχεται η δημοσιογράφος.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη. Η δημοσιογράφος του «Πάμε Δανάη» άνοιξε την καρδιά της στην Όλγα Λαφαζάνη, όπου εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που πέρασε και τις επιπτώσεις που της έχει αφήσει, καθώς και την πιο δύσκολη τηλεοπτικά στιγμή που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

«Θεωρώ ότι το Πάμε Δανάη ήταν η ιδανική συνθήκη για την επιστροφή μου στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια. Βρέθηκα με ανθρώπους που εκτιμώ πάρα πολύ, δέσαμε πολύ γρήγορα. Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση με το κανάλι», δηλώνει η Δέσποινα Καμπούρη, ενώ παραδέχεται πως έχει άγχος σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Μία δύσκολη τηλεοπτική στιγμή στον αέρα του Πάμε Δανάη ήταν όταν πήραμε τηλέφωνο τον Γιώργο Παπαδάκη. Εκείνος όμως δεν ήταν καλά, δεν του άρεσε και δεν το αντιμετώπισε με χιούμορ. Αισθάνθηκα λίγο άβολα, ήταν κάτι που μάλλον δεν έπρεπε να είχε συμβεί», εξομολογείται η συνεργάτιδα της Δανάης Μπάρκα.

«Συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές εκπομπές. Δεν μιλήσαμε, του έστειλα ένα μήνυμα και πιστεύω ότι το διάβασε», ξεκαθαρίζει η Δέσποινα Καμπούρη.

«Με βρήκε η γρίπη Α στο εξωτερικό, την πέρασα πάρα πολύ βαριά, πολύ επώδυνα συμπτώματα. Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε. Δεν περνάω και πολύ καλά με την υγεία μου το τελευταίο τετράμηνο γενικά.

Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί. Ήταν αποτέλεσμα του Covid που πέρασα, λέγεται «ξαφνική βαρηκοΐα». Πανικοβλήθηκα, έκλαιγα κάθε μέρα, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα ζω έτσι από δω και πέρα. Ευτυχώς η ακοή μου επανήλθε στο 95%, αν και οι αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Δέσποινα Καμπούρη.