Δέσποινα Καμπούρη: «Είναι μια εκπομπή στα μέτρα του Μάρκου…»

Η δημοσιογράφος μίλησε για την ξαφνική αποχώρηση της από την ομάδα του πρωινού του MEGA λίγο πριν την πρεμιέρα της.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το MEGA με ΜΙΑ η Δέσποινα Καμπούρη βρέθηκε εκτός πρωινού, έπειτα από την ξαφνική απόφαση του καναλιού να μην την συμπεριλάβει στην ομάδα του ψυχαγωγικού του προγράμματος και να αντικατασταθεί από την Χριστίνα Πολίτη.

Η ίδια με κείμενο της μίλησε για την απρόσμενη απόφαση του MEGA και στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι δεν την ενημέρωσε κανείς για αυτό και το έμαθε από δημοσιεύματα.

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην εκπομπή JoinUs και στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όσα έγιναν και το πως τα αντιμετώπισε:

«Ό,τι έγινε, νομίζω ότι έγινε για το καλό όλο, και για το κανάλι και για τον παρουσιαστή και κυρίως για μένα. Για μένα γιατί βλέποντας τις εκπομπές, κατάλαβα ότι δε θα είχα να προσφέρω κάτι στην εκπομπή. Είναι μια εκπομπή στα μέτρα του Μάρκου και αυτό έπρεπε να γίνει, αυτό ήταν το στοίχημα του MEGA το οποίο το κέρδισε. Έγινε μια στραβή. Απλά εμένα αυτό που με πείραξε ήταν το συναισθηματικό κομμάτι, ότι ήθελα κάποιον να με ενημερώσει, να μην το μάθω από τα blogs. Αλλά οκ, όλα καλά, αλήθεια στο λέω ότι νομίζω ότι έγινε για το καλό.

Είναι μεγάλο ρίσκο για έναν παρουσιαστή. Ήταν μεγάλο στοίχημα και για το κανάλι και μεγάλο ρίσκο για τον ίδιο τον Μάρκο, το οποίο από ό,τι φαίνεται το κερδίζει, δηλαδή τα νούμερα είναι πάρα πολύ καλά, έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι εκεί. Αλλά πραγματικά βλέποντας την εκπομπή, αισθάνθηκα ότι θα ήμουν λίγο παράταιρη, δε θα είχα τι να πω. Και δεν είναι κακό αυτό. Δεν αφήνω κανένα κακό υπονοούμενο, είναι η αλήθεια έτσι όπως τη νιώθω.

Ποτέ δεν άφησα αιχμή «γιατί δε με πήρατε», ήταν «γιατί δε μου το είπατε»

Θα ταίριαζε στην απέναντι εκπομπή;

«Αν σκεφτείς ότι είναι λίγο πιο παραδοσιακό πρωινό, δηλαδή έτσι όπως το ξέρουμε όλοι, νομίζω πως ναι.»

Έχει περάσει ωραίες στιγμές στην τηλεόραση;

«Έχω μόνο ωραίες στιγμές να θυμάμαι από την τηλεόραση με μια μικρή παρένθεση στον Πρωινό Καφέ πριν χρόνια που ήμουν και πιο μικρή και όχι προετοιμασμένη. Τα πιο ωραία χρόνια μου τα πέρασα στο ΟΛΑ. Πολλά χρόνια. Και μπροστά στις κάμερες και κυρίως πίσω από τις κάμερες.

Το λάθος ήταν ότι δεν είμασταν έτοιμοι ούτε εγώ ούτε ο Γιώργος ο Λιανός, με τον οποίον είμαστε ακόμα πολύ καλοί φίλοι και τον αγαπώ πολύ και χαίρομαι για ότι κάνει. Μας πήραν από το X Fatcor δυο παιδάκια, κάναμε λίγο γέλιο με τους διαγωνζόμενους και ξαφνικά βρεθήκαμε μέσα σε μια μέρα να παρουριάζουμε ένα πρωινό, να φοράμε ακουστικό στο αυτί μας και να λέμε: «Καλημέρα!». Ήταν πολύ ξαφνικό. Μόλις είχαν φύγει τότε ο Μουτσινάς με τη Ζαρίφη, επομένως ξέρεις, ήταν όλο από την αρχή κακό. Ήταν κακή χρονιά.»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή της:
//www.youtube.com/embed/HHyv2nNpp1U