Δέσποινα Καμπούρη: «Δέχθηκα εργασιακό bullying σε ένα περιβάλλον τοξικό για εμένα»

Δέσποινα Καμπούρη

Η Δέσποινα Καμπούρη σε μια εξομολόγηση ψυχής στο Love It.

Στην κάμερα του Love It μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον ΣΚΑΪ. Η γοητευτική δημοσιογράφος αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως έχει δεχθεί εργασιακό bullying καθώς βρισκόταν σε ένα τοξικό περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Καμπούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προφανώς και χαίρομαι που συμβαίνει όλο αυτό. Προφανώς δεν χαίρομαι για τα θύματα και όσους ανθρώπους έχουν υποφέρει στα χέρια άλλων αδίστακτων ανθρώπων, χαίρομαι που ήρθε αυτή η κάθαρση έστω και αργά».

«Έχω ζήσει το εργασιακό bullying που νομίζω πως οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε βιώσει σε κάποια στιγμή της ζωής μας. Όχι, όμως, από άνδρες» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η δημοσιογράφος. «Δημόσια δεν χρειάστηκε να το πω ποτέ γιατί κατάφερα να το λύσω και είχα τη δυνατότητα να παραιτηθώ για να μην υπομένω άλλο το μένος άλλων ανθρώπων. Ευτυχώς κατάφερα εκείνη την περίοδο να επιβιώσω και χωρίς αυτή τη δουλειά. Ήμουν σε ένα περιβάλλον τοξικό για εμένα».

«Δεν επιτρέπεται να γυρνάς στο σπίτι μετά τη δουλειά σου και να κλαις, να στεναχωριέσαι και να αναρωτιέσαι τι δεν κάνω καλά».