«Δεν υπέγραψα για το The Voice για πρακτικούς λόγους»

Voice

«Συζητάμε όμως με τον ΣΚΑΪ και δεν αποκλείεται μελλοντική συνεργασία...»

Το όνομα της ακουγόταν πως θα συμπλήρωνε μία από τις καρέκλες του The Voice στο ΣΚΑΪ όμως αυτή η συνεργασία τελικά δεν ευοδώθηκε. Πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει πως «η δισκογραφική της τραγουδίστριας εταιρία ζήτησε να είναι και άλλος ένας καλλιτέχνης από την εταιρία στην κριτική επιτροπή, δεν συμφώνησε η παραγωγή του Voice κι έτσι χάλασε το deal».

[dfp_ads id=236982]

Η ίδια σε δηλώσεις της, αποκάλυψε ωστόσο πως μπορεί να μην είναι στο The Voice όμως συζητά με το κανάλι για μελλοντική συνεργασία, χωρίς να αποκαλύπτει για που…

«Δεν καταλήξαμε στην υπογραφή, για αυτό και δεν με είδατε. Για αυτό ήμουν και πιο φειδωλή σε κάποιες δηλώσεις που είχα κάνει, γιατί έτσι οφείλω αν δεν έχουμε κατασταλάξει και αν δεν έχουμε υπογράψει και η μία μεριά και η άλλη. Για πρακτικούς καθαρά λόγους ήταν ανέφικτο να γίνει αυτή τη στιγμή μια τέτοια συνεργασία. Συζητάμε όμως γενικότερα και δεν αποκλείεται μια μελλοντική συνεργασία. Είναι μια συζήτηση που κάνουμε γενικότερα με τον ΣΚΑΪ για κάποια συνεργασία, τώρα για τι για πότε, για που θα το δούμε στο μέλλον» ανέφερε η τραγουδίστρια.