«Δεν θέλω καμία θρησκεία! Νομίζω ότι αυτή η έννοια κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους…»

Σπύρος Μπιμπίλας

«Ξέρω ανθρώπους που με κορόϊδεψαν κανονικά, γιατί τους έδωσα χρήματα και...»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη του στο «Παιδιά από σπίτι» και στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα, μίλησε για θέματα όπως η θρησκεία, ο θάνατος, τα χρήματα, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που πέρασε η οικογένεια του…

«Είμαι πολύ ψαγμένο άτομο. Δεν είμαι άθεος για να κάνω εφέ και εντύπωση όπως κάνουν πολλοί. Έχω ψαχτεί πολύ από μικρό παιδί και έχω καταλάβει ότι όλο αυτό δεν μου πάει καθόλου. Δεν είναι ότι δεν είμαι χριστιανός ορθόδοξος, δεν είμαι τίποτα. Δεν θέλω καμία θρησκεία. Νομίζω ότι αυτή η έννοια κάνει πολύ κακό στους ανθρώπους και αν δεν την είχαμε θα ήμασταν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη πιο ενωμένοι.

Από τη μεταγλώττιση κάποια εποχή βγάζαμε πάρα πολλά χρήματα. Και από τον Μπαγς Μπάνι έχω βγάλει τόσο ικανοποιητικά χρήματα, ώστε μπορώ να σου πω ότι ένα από τα σπίτια που έχω αγοράσει είναι από τη μεταγγλώττιση. Ένα από αυτά. Γιατί κατά τη διάρκεια της καριέρας αυτής αγόρασα 6 σπίτια. Τα δύο τα πούλησα.

Έχω αντιληφθεί, ξέρω ανθρώπους που με κορόϊδεψαν κανονικά, γιατί τους έδωσα χρήματα και αντί να πάνε για θέματα υγείας, πήγαν στο καζίνο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Σπύρου Μπιμπίλα:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!