Δεν θα βγει τελικά το πρωτοχρονιάτικο βραδινό σόου του Μάρκου Σεφερλή

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για την μαγνητοσκόπηση του προγράμματος…

‘Όπως είχα γράψει πριν από μέρες, το κανάλι της Μεσογείων είχε αποφασίσει να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς ένα εορταστικό σόου με τον Μάρκο Σεφερλή και την ομάδα του «Mega με μία».

Αυτή ήταν μια σκέψη των υπευθύνων του καναλιού που θεωρούσαν τον ταλαντούχο ηθοποιό το ιδανικότερο πρόσωπο για να κρατήσει συντροφιά και να διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μάλιστα είχαν κλείσει και καλεσμένους, ενώ το μουσικό κομμάτι της βραδιάς είχε αναλάβει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Η εορταστική εκπομπή θα έβγαινε μαγνητοσκοπημένη και, σύμφωνα με πληροφορίες μου, τα γυρίσματα θα γινόντουσαν σήμερα.

Ωστόσο, αργά χθες το απόγευμα σε meeting που έγινε ανάμεσα σε στελέχη του καναλιού και συντελεστές της εκπομπής, φυσικά παρουσία και του Μάρκου Σεφερλή, αποφασίστηκε ότι τελικά δεν θα βγει στον αέρα το σόου και έτσι τα σημερινά γυρίσματα ακυρώθηκαν.

Κάποια πρακτικά προβλήματα που αφορούσαν σε καλεσμένους και στην ημερομηνία και ώρα της εγγραφής στάθηκαν εμπόδιο να μη μπορέσει να γίνει πραγματικότητα το σόου.

Για την ιστορία, και πέρσι το κανάλι της Μεσογείων είχε αποφασίσει να βγάλει εορταστικό βραδινό πρόγραμμα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, κάτι που ούτε και τότε καταφέραμε να δούμε τελικά, καθώς για τέτοια προγράμματα απαιτείται η κατάλληλη προετοιμασία.

Έτσι, για τις ημέρες των εορτών δεν θα δούμε τον Μάρκο Σεφερλή βράδυ και το «Mega με μία» θα βγαίνει ζωντανά στις 10, όπως κάθε μέρα, ενώ θα υπάρξουν δύο μαγνητοσκοπημένες εκπομπές για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, των οποίων τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Παυλίνα Ντάσιου