«Δεν θα ξαναδούλευα με τον Μάρκο Σεφερλή, δεν με αφορά, δεν κάνουμε την ίδια δουλειά»

Μάρκος Σεφερλής

"Να κάνει τη δουλειά του και τη ζωή του, δεν με αφορά καν. Δεν με αφορά καν αυτό το θέμα. Ούτε ο ίδιος με αφορά, ούτε τίποτα".

Το «Ζητείται Ψεύτης» ανέβηκε τελικά κανονικά στο Παλλάς, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής με την θορυβώδη αποχώρησή του είχε προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης στο έργο, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» γι’ αυτή την αντικατάσταση: «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να εκτεθώ γιατί μετά από 50 χρόνια θέατρο έχω άποψη και πρέπει να έχω. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό τον ρόλο και δεν το συζητώ. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι φύσει θέσει κωμικός και θα μπορούσε να είναι πιο αστείος ίσως, αλλά πιο κοντά στον ρόλο παίζοντας μια πρόζα ο Γεωργούλης είναι πολύ πιο κοντά, δεν το συζητώ».

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης δηλώνει πως δεν είναι θυμωμένος με τον Μάρκο Σεφερλή, ωστόσο: «Θυμωμένος δεν είμαι καθόλου, ούτε με αφορά ο άνθρωπος. Να κάνει τη δουλειά του και τη ζωή του, δεν με αφορά καν. Δεν με αφορά καν αυτό το θέμα. Ούτε ο ίδιος με αφορά, ούτε τίποτα. Έχω τη συγκεκριμένη άποψη, την έχω εκφράσει, θεωρώ ότι αυτό που έκανε απέναντί μου ήταν απολύτως λάθος, δεν σεβάστηκε ούτε τα χρόνια μου ούτε τη διαδρομή μου. Δεν θα ξαναδούλευα μαζί του, δεν με αφορά, ούτε την ίδια δουλειά κάνουμε ούτε τίποτα»

Οργή Παρτσαλάκη για Σεφερλή! «Είναι ντροπή σου! Είσαι μικρόψυχος!»