«Δεν θα ήθελα να πάω στο GNTM και να με κρίνουν αυτοί οι τέσσερις»

GNTM

«Με την αποχώρηση της Καγιά έχουν χαλάσει όλα στο GNTM. Εγώ την Ισμήνη δεν την ξέρω».

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για όλους και για όλα! Για την τηλεόραση, την Κάτια Ταραμπάνκο, τη Ρασέλ, το GNTM και άλλα…

«Μπορεί και να συζητάω με την Φάρμα. Έχω μάθει να περιμένω να κλειδώσει κάτι. Μπορεί να έχω πάρει πρόταση από τη Φάρμα, θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα. Και τώρα αν μου γινόταν μια τηλεοπτική πρόταση θα την έπαιρνα, αλλά δε θα γινόμουν παρουσιάστρια. Κάποιοι άνθρωποι, όπως ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, δεν είναι έτοιμοι παρουσιαστές για να πάρουν αυτό το ρόλο», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο και τη Ρασέλ, η Μέγκι Ντρίο είπε: «Η Κάτια Ταραμπάνκο από το GNTM δεν ενδιαφερόταν για τη μόδα αλλά για να γίνει τηλεοπτική περσόνα. Όταν φεύγουν από το ριάλιτι μόδας και πηγαίνουν στο Survivor, το κάνουν για να μαζέψουν followers. Τη Ρασέλ την αποκάλυψα σαν μηδενικό, για να φτάσω σε αυτήν την αποκάλυψη, γιατί είμαι το μοναδικό άτομο που μπορεί να πιαστεί. Θα πω στην Ρασέλ εκ μέρους μου, επειδή έχω κάνει κάθε μέρα τηλεόραση, καλό είναι να κάτσει να δουλέψει.

Για τους κριτές του GNTM, η Μέγκι Ντρίο είπε: «Εγώ σαν Μέγκι και σαν μοντέλο δε θα ήθελα να με κρίνει ούτε ο Σκουλός, ούτε η Ζενεβιέβ, ούτε ο Άγγελος Μπράτης, ούτε η Ισμήνη. Με την αποχώρηση της Καγιά έχουν χαλάσει όλα. Εγώ την Ισμήνη δεν την ξέρω».