«Δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο MasterChef, σε καμία περίπτωση»!

MasterChef

"Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Ζαχίρ..."

«Πέρυσι δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να το γκρεμίσω, οπότε φέτος θα το γκρεμίσω», είπε αστειευόμενος για το πλατό του MasterChef, στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, ο Δημήτρης Τσίκιλης. Στη συνέχεια, ο παίκτης μίλησε για όλα:

«Το reality το κάνουμε εμείς οι ίδιοι, γιατί το πιο σοβαρό μπορεί να το κάνουμε το πιο γελοίο. Το ότι ένα παιχνίδι γίνεται reality εμείς φταίμε, δεν φταίει η παραγωγή. Εκείνο που με ενόχλησε πιο πολύ είναι ότι κάποιοι από τους παίκτες, απέναντι στους κριτές δεν είχαν τακτ, σεβασμό, που εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε.

Δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο MasterChef, σε καμία περίπτωση. Το έζησα, το είδα, θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για μία φορά, δεν είναι για παραπάνω.

Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Ζαχίρ γιατί όταν είσαι σε μία κουζίνα και κάποιος άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει και να εξηγήσει μία συνταγή, θεωρώ ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Φάνηκε ότι είχα πρόβλημα με τη Μάγκι. Δεν υπήρχε θεωρία εξολόθρευσης της Μάγκι. Εγώ προσωπικά τα έβαλα με την παραγωγή. Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία να μου πεις ότι όποιος φύγει από εδώ οικειοθελώς τελειώνει και το MasterChef γι΄αυτόν, αθέτησαν τον λόγο τους».

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef εδώ…