«Δεν θα έκανα ριάλιτι, δεν αντέχω ούτε να τα βλέπω!»

«Δεν έχω τηλεόραση τα τελευταία χρόνια».

Η μορφή του, επιβλητική. Συνήθως είναι σοβαρός, αποπνέοντας ευγένεια και γλυκύτητα. Λατρεύει τα παιδιά του, κάνει τα πάντα ακούγοντας μουσική, χαλαρώνει σε βόλτες με τη μηχανή, προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα, τρώει τα νύχια του, δεν έχει τηλεόραση και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από ηθοποιός. Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου που μίλησε στην Ματίνα Σπυροπούλου και στο Secret των Παραπολιτικών.

«Δεν έχω τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Βασικά, Δεν έχω κάνει το σχήμα ψηφιακό για να πιάνει. Αν ακούσω βέβαια για κάποια καλή δουλειά, την ψάχνω στο Διαδίκτυιο και τη βλέπω. Σίγουρα όμως η τηλεόραση δεν είναι κάτι που μου γεμίζει την ψυχή και το κεφάλι».

Όσο για το αν θα τον δούμε σύντομα στη μικρή οθόνη; Μάλλον όχι. «Θα έπαιζα σε κάτι που θα ήταν ιδιαίτερο, που θα μου έκανε κλικ ή κάτι που θα ήταν πολύ τρελό, ανατρεπτικό και θα με δελέαζε», λέει ενώ απαντά κατηγορηματικά τι δεν αντέξει να βλέπει και τι δεν θα έκανε ο ίδιος στην τηλεόραση. «Δεν θα έκανα με τίποτα καθημερινό, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Με τη μεγαλύτερη σιγουριά μπορώ να πω ότι δεν θα έκανα κάποιου είδους ριαλιτι, αφού δεν αντέχω ούτε να τα βλέπω», αναφέρει ο ηθοποιός