«Δεν θα είχα πρόβλημα ο σύντροφος μου να είναι bisexual»

Ελευθερία Ελευθερίου

«Τώρα είμαι 55 κιλά. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη...»

Σε συνέντευξη της Στη Φωλιά των Κου Κου, η Ελευθερία Ελευθερίου λύνει τις απορίες μας γύρω από τη συμμετοχή της στο Survivor που η ίδια διέψευσε…

«Άντε πάλι με τον Άγιο Δομίνικο. Εδώ ωραία δεν είναι; Έγινε μια προσέγγιση από το κανάλι. Δεν ήταν ποτέ κάτι σίγουρο ότι θα έφευγα. Αυτό. Δεν τα βρήκαμε και τέλος. Είχαν γίνει και πέρυσι συζητήσεις και όλο αυτό.»

[dfp_ads id=236982]

«Στη Eurovision ήμουν 45 κιλά. Τώρα, άσε, δεν μου μπαίνει το φόρεμα. Θες να ρωτήσεις για αυτό γιατί με ρώταγες και πριν; Τώρα είμαι 55 κιλά. Ήμουν πάρα πολύ αδύνατη. Από ένα σημείο και μετά κάπου είχα ξεφύγει», λέει η Ελευθερία Ελευθερίου, ως προς τα κιλά που έχει πάρει έκτοτε.

Η τραγουδίστρια παραδέχεται ακόμα πως:«Με έχει φλερτάρει γυναίκα. Νομίζω πως σε όλες έχει τύχει», ενώ δηλώνει πως αν μάθαινε πως ο σύντροφος της είναι bisexual δεν θα είχε πρόβλημα. «Δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα αν μάθαινα ότι ο σύντροφος μου είναι bisexual. Από τη στιγμή που έχει επιλέξει ο άλλος να είναι μαζί σου, δεν με ενδιαφέρει τι επιλογές μπορεί να είχε στο παρελθόν.»

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…