«Δεν προσπαθώ να μιμηθώ τον Παντελή Παντελίδη»

Παντελής Παντελίδης

«Είναι μεγάλη μου τιμή να λέει ο κόσμος ότι εγώ μοιάζω στο Παντελή...»

Ο Πιλάτος Κουνατίδης έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Χ-Factor. Ο ίδιος είναι από τη Θεσσαλονίκη και μίλησε στη ThessNews και στην Ζωή Τάσκα για το πως είναι η ζωή του μετά το Χ-Factor. Έχει κρατήσει σχέση με τα άλλα παιδιά του X Factor; Τι λέει για όσους θεωρούν ότι μιμείται τον Παντελή Παντελίδη;

[dfp_ads id=236982]

Έχεις κρατήσει σχέση με τα άλλα παιδιά του X-Factor;

Έχω κρατήσει σχέση με όποια παιδιά με συμπαθούσαν, δηλαδή όσοι μου μιλάνε τους μιλάω και εγώ. Από εκεί και πέρα αν μιλήσω σε κάποιον και δεν μου μιλήσει μετά αυτός δεν του ξαναμιλάω για τον λόγο ότι βλέπω ότι ίσως δεν τους αρέσει η παρέα μου. Σε γενικές γραμμές όμως μιλάω με πολλά παιδιά.

Πως βλέπεις το γεγονός ότι υπάρχει μια μερίδα κόσμου που θεωρεί ότι μιμείσαι τον Παντελή Παντελίδη;

Δεν προσπαθώ να μιμηθώ τον Παντελίδη, είναι όμως μεγάλη μου τιμή που ο κόσμος λέει ότι μοιάζω σε αυτόν. Έχω γνωρίσει την οικογένεια του, έχω γνωρίσει τα αδέλφια του. Όπως τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, που πήγαινε και τον άκουγε και τον γούσταρε έτσι έκανα και εγώ. Δε σημαίνει ότι αν κάποιος είναι καλός μπαλαδόρος και του πουν ότι είναι ο Μέσι σημαίνει ότι τον μιμείται. Είναι μεγάλη μου τιμή να λέει ο κόσμος ότι εγώ μοιάζω στο Παντελή σε καμία περίπτωση όμως δεν τον μιμούμαι, απλά τον αγαπώ πολύ και για εμένα ο Παντελή δεν έχει φύγει.