«Δεν πήγα ποτέ στον διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπα ότι ήμουν άρρωστη»

Ευαγγελία Μουμούρη

«Με έψαχναν οι γονείς μου στα θέατρα της γειτονιάς...»

Καλεσμένη στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10», η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε για το ρόλο της στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», αλλά και την τηλεόραση και τα προγράμματα της, βλέποντας τη και από τη σκοπιά των σπουδών της, όχι μόνο της υποκριτικής, αλλά και της επικοινωνιολογίας. Η ηθοποιός μπορεί να μην ήθελε να εξασκήσει το επάγγελμα του δημοσιογράφου, αλλά ήθελε να σπουδάσει. Μάλιστα αποκαλύπτει πως απέφυγε να κάνει την πρακτική της στον ΑΝΤ1, σκεπτόμενη πως αν ο χώρος της αρέσει, θα λοξοδρομούσε από τον στόχο της και το όνειρό της, που ήταν η υποκριτική.

«Εγώ ήμουν μοναχοπαίδι και το θέατρο για εμένα ήταν η διασκέδαση του μοναχοπαιδιού. Πήγαινα από πάρα πολύ μικρή στα θέατρα. Με έψαχναν οι γονείς μου στα θέατρα της γειτονιάς. Αυτή ήταν για εμένα η συντροφιά μου. Νομίζω ότι μπήκα στο θέατρο για να είμαι «μαζί», για να κάνω κάτι «μαζί» με άλλους.

Θεώρησα ότι το πανεπιστήμιο για ένα νέο παιδί 18 χρονών είναι πολύ σημαντικό. Να φύγει από την ιδέα του σχολείου και να μπει σε έναν κόσμο που δεν ξέρει τι είναι. Να γνωρίσει κόσμο, να γνωρίσει χώρες. Γιατί πήγα και στο εξωτερικό μέσω του πανεπιστημίου. Εγώ δεν ήθελα να δουλέψω ως δημοσιογράφος, αλλά μέσω του πανεπιστημίου μας είχαν πάει να κάνουμε την πρακτική μας σε κανάλια. Εμένα μου είχε τύχει να κάνω την πρακτική μου στον ΑΝΤ1. Με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον διευθυντή ειδήσεων και μου λένε «Γεια σας, η κυρία Μουμούρη, έχετε το ραντεβού με τον κύριο τάδε» και τους λέω, «Να, ξέρετε δεν ήρθα γιατί ήμουν άρρωστη. Δεν πήγα ποτέ. Θεωρούσα ότι έτσι και πάω σε έναν χώρο και μου αρέσει, θα χάσω αυτό που είχα όνειρο μου, που ήταν το θέατρο. Κι έτσι δεν πήγα ποτέ στον διευθυντή ειδήσεων του ΑΝΤ1», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!