«Δεν περίμενα ότι θα φύγω από τον ΣΚΑΪ, είχα δεθεί με τον σταθμό»

ΣΚΑΪ

"Εξήγησα στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ ποια είναι η απόφαση μου. Δεν μπήκα σε καθεστώς διαπραγμάτευσης" εξήγησε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Την πρώτη του συνέντευξη ως άνθρωπος του STAR πια παραχώρησε την Παρασκευή ο Γιώργος Ευγενίδης στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy Day. Ο 26χρονος δημοσιογράφος μίλησε για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΪ μέσα στο καλοκαίρι και την προσωπική πρόταση που δέχθηκε από τη Μάρα Ζαχαρέα.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ευγενίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το φετινό ήταν ένα καλοκαίρι ανατροπών. Δεν περίμενα ότι θα φύγω από τον ΣΚΑΪ, υπό την έννοια ότι είχα στο μυαλό μου πως θα κλείσει η σεζόν, θα πάμε διακοπές, θα ανασυνταχθούμε και από Σεπτέμβριο ξανά»

«Ήρθε. όμως, η πολύ ενδιαφέρουσα και τιμητική θα πω πρόταση της Μάρας Ζαχαρέα και του STAR προς το πρόσωπο μου και για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και για το πολιτικό σχόλιο το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του μεσημβρινού καθημερινού δελτίου ειδήσεων του STAR. «Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση γιατί πρώτη φορά στην τηλεόραση δούλεψα στον ΣΚΑΪ και ο ΣΚΑΪ ήταν πολύ γενναιόδωρος απέναντι μου σε πολλούς όρους. Μου έδωσε πολύ γήπεδο και πολύ μπάλα και εγώ έδωσα πάρα πολλά πράγματα, προσπάθησα πάρα πολύ και δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Είχα δεθεί με τον σταθμό. Έχω καταλήξει ότι στη δουλειά που κάνουμε, όταν είσαι πολύ συναισθηματικός, μπορεί να χάσεις και ευκαιρίες τις οποίες ανατρέχοντας θα ήθελες να αξιοποιήσεις».

«Δεν υπήρξε πικρία. Εξήγησα στους ανθρώπους του σταθμού ποια είναι η απόφαση μου. Δεν μπήκα σε καθεστώς διαπραγμάτευσης, δεν λειτουργώ έτσι. Ήταν μια πολύ έντιμη σχέση. Έχω πάρει πολλά, χρωστάω πολλά στον ΣΚΑΪ και έχω φύγει με καλούς όρους, ευγνώμων και με πολλούς φίλους»