«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο Star έχουν κάτι μαζί μου! Δεν πήρα ποτέ απάντηση…»

MasterChef

«Εγώ βρέθηκα στο MasterChef λόγω…».

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Λουκάκος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το MasterChef και αποκάλυψε πως βρέθηκε στην κριτική επιτροπή των δύο πρώτων κύκλων λόγω του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Εν μέρει αναπολώ τις στιγμές των γυρισμάτων του MasterChef γιατί εκτός από τη σκληρή δουλειά υπήρχε και πολλή πλάκα. Αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις γιατί θεώρησα ότι δεν μου ταιριάζουν. Το κομμάτι των πρωινών εκπομπών θεώρησα ότι θα με πήγαινε πίσω προσωπικά. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση από το Star για να είμαι στην επιτροπή του MasterChef.

Είχα κάνει μια γραπτή επικοινωνία γιατί δεν ήθελα να μείνω με την απορία εάν το Star είχε κάποια αρνητική προδιάθεση απέναντί μου σε σχέση με τη δουλειά που είχαμε κάνει μαζί. Δεν πήρα ποτέ μια απάντηση κι έμεινα με την απορία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν κάτι μαζί μου.

Είναι γνωστό ότι με τον Λεωνίδα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχει κάνει από τα πρώτα και τα σημαντικά του βήματα δίπλα μου. Εγώ βρέθηκα στο MasterChef λόγω του Λεωνίδα. Ο Λεωνίδας ήταν αρκετά μικρότερος σε ηλικία, δεν αισθάνθηκε έτοιμος να ανταποκριθεί στο ρόλο της κριτικής επιτροπής κι έτσι το πρότεινε σε μένα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λουκάκος.

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Λουκάκος…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!