«Δεν μου έλεγαν με ποιον θα παίξω στο Τατουάζ, το έμαθα από την εκπομπή της Μενεγάκη για τον Αγγελόπουλο»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Από τη μία είπα στη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου ότι σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνεις, από την άλλη...»

Η Κατερίνα Γερονικολού περνάει δύσκολα στα γυρίσματα του Τατουάζ με τις ταλαιπωρίες που τραβά ο χαρακτήρας που υποδύεται. Στη συνέντευξη της στο Ooh la la και στην Σάσα Σταμάτη, η ηθοποιός εκμυστηρεύεται για τον συμπρωταγωνιστή της Γιώργο Αγγελόπουλο, τη σχέση που έχουν πίσω από τις κάμερες, αλλά και πως πληροφορήθηκε πως αυτός θα υποδυθεί τον Στέφανο στο σίριαλ.

«Σε αυτό το Τατουάζ δεν περνάω πολύ δύσκολα; Φυλακή, κλάμα, μου λείπει το παιδί μου, το αγόρι μου. Είναι πολύ δύσκολος ρόλος. Από τη μία είπα στη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου ότι σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνεις, από την άλλη περνάω πολύ δύσκολα στα γυρίσματα γιατί θέλει πολλή ψυχή.

Δεν είμαι αυστηρή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έχουμε μια σχέση από τη μία αγαπησιάρικη, από την άλλη τον βοηθάω. Είναι ένας άνθρωπος που μπήκε στα βαθιά κατευθείαν. Αυτό για να το κάνει κάποιος συνήθως πρέπει να έχει βγάλει μια σχολή. Του ήρθαν όλα πολύ απότομα. Όχι μόνο στη ζωή του με τη δημοσιότητα, αλλά και στο Τατουάζ. Οπότε εγώ είμαι εκεί πέρα για να αξιοποιήσουμε αυτό το φυσικό ταλέντο που έχει και να κάνουμε μαζί ένα πολύ καλό ζευγάρι. Δεν μου το είχαν πει για τον Αγγελόπουλο, το έμαθα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Έλεγα στον Κούλλη Νικολάου «Ποιος είναι αυτός ο Στέφανος;». Είχα διαβάσει τα επεισόδια. Και μου απαντούσε «Δεν μπορώ να σου πω, είναι top secret» και του έλεγα «Ωραία! Εγώ ρωτάω!». Μου λέει δες Μενεγάκη την Παρασκευή και βλέπω τον Αγγελόπουλο. Και το έμαθα έτσι, μαζί με όλο τον κόσμο. Καμία εμπιστοσύνη δεν μου έχουν», ανέφερε συγκεκριμένα η Κατερίνα Γερονικολού.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!