«Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου στην τηλεόραση. Δεν ήξερα ότι είμαι έτσι»

Δείτε τι αποκάλυψε στη Σάσα Σταμάτη...

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και το Ooh la la για το GNTM και όσα έχουν ακουστεί για τον ίδιο όλο αυτό το διάστημα. Ο γνωστός σχεδιαστής δείχνει να μην ακούει τους επικριτές του, που αμφιβάλουν ότι έχει κάνει διεθνή καριέρα. «Ήμουν στο εξωτερικό πολλά χρόνια, μάλλον αυτό λέγεται διεθνής καριέρα… Εντάξει τώρα στην Ελλάδα όλα είναι ισοπεδωτικά, οπότε… », σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος είναι από τους πιο αγαπητούς κριτές, καθώς πιθανότατα είναι ο λιγότερο αυστηρός. Η πρόταση για το Greece’s Next Top Model, ήρθε από τη Βίκυ Καγιά και την παραγωγή του show, με τον ίδιο να μην σκέφτεται στιγμή και να λέει άμεσα «ναι».

Ενδιαφέρον έχει πώς βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του τηλεοπτικά. «Δεν μου αρέσει καθόλου (σ.σ. ο εαυτός μου). Δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τον εαυτό μου, είναι λίγο σοκαριστικό, δεν είναι όταν το βλέπεις για πρώτη φορά;», σημείωσε ο σχεδιαστής και αποκάλυψε ότι το πρώτο πράγμα που είπε όταν είδε τον εαυτό του ήταν: «Δεν ήξερα ότι είμαι έτσι, ούτε η φωνή μου είναι έτσι. Το «σίγμα» μου είναι λίγο περίεργο».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Greece’s Next Top Model εδώ…