«Δεν μιλάμε με τη Ραμόνα του My style rocks γιατί…»

Ραμόνα

"Δυστυχώς βλέπω ανθρώπους που τα ξεπουλάνε όλα για τα social media!"

Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Λεοντίτση στο Πρωινό. Η πρώην παίκτρια του My style rocks, μεταξύ άλλων μίλησε για συμμέτοχη της στο παιχνίδι, αλλά και για την οικογένεια της.

«Η ζωή μου άλλαξε μέσα σε έξι μήνες, έμεινα έγκυος, αυτά τα πράγματα είναι τυχερά. Βρεθήκαμε και ου δυο σε μια φάση της ζωής μας που θέλαμε τα ίδια πράγματα, δεν άργησε να γίνει και το επόμενο βήμα. Είχα εύκολη εγκυμοσύνη, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου, πήρα 25 κιλά. Η μητέρα μου, μου ευχήθηκε για το μωράκι μου, υπάρχει μια επικοινωνία αραιά και που.  Θεωρώ ότι το φετινό “Next top model” ήταν πολύ σκληρό ριάλιτι. Στο χώρο του modeling δε μου αρέσει ότι υπάρχει πολύ συγκεκριμένος κόσμος σε αυτό, δεν αφήνουν πολύ χώρο για νέους ανθρώπους. Ο ένας γνωστός βοηθάει τον άλλον, δεν υπάρχει αξιοκρατία ενώ στο εξωτερικό είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Με τα κορίτσια μετά το ”My style rocks” καλησπέρα και καλημέρα λέω με όλες, με τη Ραμόνα δε μιλάμε γιατί την είχε στενοχωρήσει κάτι που της είχα πει. Δεν ταιριάζω τόσο πολύ με τα κορίτσια, εγώ δεν είχα βλέψεις και φιλοδοξίες για κάτι παραπάνω. Έκανα την οικογένεια μου και συνέχισα την παλιά μου ζωή. Δε θυμάμαι αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για τις φωτογραφίες που ανέβασα όταν ήμουν έγκυος. Δεν είχα κάνει σέξι φωτογράφηση όταν ήμουν έγκυος. Δυστυχώς βλέπω ανθρώπους που τα ξεπουλάνε όλα για τα social media και εγώ είμαι πολύ αντίθετη σε όλο αυτό. Αν μου έχουν στείλει μηνύματα στα social media και να μου προσφέρουν χρήματα για να βρεθούμε θα έχει συμβεί από ψεύτικο προφίλ. Γενικότερα το ύφος που βγάζω προς τα έξω δεν αφήνω τα περιθώρια σαν άνθρωπος να μου γίνει μια τέτοια πρόταση.»

Δείτε όσα είπε η Σοφία Λεοντίτση…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!