«Δεν με σεβάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα – Άκουσα τα χειρότερα»

Γιώργος Λιάγκας

Δήλωση έκπληξη για τον Γιώργο Λιάγκα από γνωστό Έλληνα!

Την έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θέλησε να γνωστοποιήσει ο γνωστός Έλληνας το πρωί της Τρίτης στο OPEN.

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι Not» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος. Το μοντέλο αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, τόσο στην καριέρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την οποία δεν γνωρίζει όσο και στην συνέντευξη που έδωσε στο παρελθόν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν πας κάπου για συνέντευξη, θεωρείς ότι θα σε σεβαστούν. Μια φορά, όμως, από την παρέα της εκπομπής όπου έδωσα συνέντευξη άκουσα τα χειρότερα σχόλια».  Συμπληρώνοντας όμως, έπειτα και από εκτίμηση της δημοσιογράφου για τον Γιώργο Λιάγκ την οποία αποδέχθηκε με χαμόγελο, τόνισε πως «το κάρμα είναι άτιμο πράγμα και η εκπομπή και ο παρουσιαστής σταμάτησαν»!

«Γνωρίζω την καριέρα του Γιώργου Καράβα και είναι πραγματικά αξιόλογο παιδί, έχει κάνει πάρα πολύ σπουδαία πράγματα και τα βλέπουμε όλοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος για το πρόσωπο που θα βρεθεί τη φετινή χρονιά στο GNTM, προσθέτοντας όμως πως «αυτή που δεν γνώριζα και γω και άλλοι άνθρωποι του χώρου είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

«Δεν γνώριζα την καριέρα της και για μένα, στη δική μας δουλειά, η καριέρα πρέπει να αποδεικνύεται. Δηλαδή τον Γιώργο Καράβα δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Όπως και εμένα, αν με γκουγκλάρεις μπορείς να δεις τα πάντα. Αυτά που λες να τα τεκμηριώνεις, αν θέλεις, και να υπάρχουν αποδείξεις. Οπότε η καριέρα οποιουδήποτε φαίνεται, αποδεικνύεται. Της Ηλιάνας δεν την ήξερα» συμπλήρωσε το γνωστό μοντέλο» πρόσθεσε.

Ιδιαίτερα αιχμηρός, λοιπόν, ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος στις δηλώσεις του…