«Δεν με ενοχλεί αν κάποιος με πει ομοφυλόφιλο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου»

Απόστολος Γκλέτσος

«Δεν το έκανα για δημοσιότητα! Ο λόγος που βγήκα και μίλησα…».

Το ημερολόγιο έγραφε 25 Φεβρουαρίου 2016, όταν ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυπτε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει πάει με άντρα, λέγοντας χαρακτηριστικά κιόλας και την …περίφημη ατάκα για το ψάρι. Ο γνωστός ηθοποιός, λοιπόν, τρία χρόνια μετά μίλησε στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ για την επιλογή του να κάνει τότε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη.

«Ήταν μια ιερή πατρική δήλωση, αλλά και πολιτική. Πριν από τρεις μήνες κρεμάστηκε ένα παιδί από bullying… Λόγω της θέσεώς μου κι επειδή είμαι πολύ κοντά στα παιδιά, έρχονται και μου εκμυστηρεύονται πράγματα και πολλοί γονείς, κυρίως μανάδες. Και το θεώρησα καθήκον μου να βγω και να πω κάποια πράγματα. Θεώρησα ότι πρέπει να το κάνω και το έκανα.

Ήταν μια προσπάθεια απενοχοποίησης για όποιον το έχει βιώσει στο παρελθόν και φοβάται τις συνέπειες μια κοινωνίας να το πει. Απόλυτα αυτός ήταν ο λόγος, δεν είχα κανέναν άλλο λόγο να το πω. Δεν το έκανα για δημοσιότητα. Ήταν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Αυτό θα το βρω μπροστά μου θετικά, ήδη το βλέπω. Όποιος πολιτικός μου αντίπαλος το χρησιμοποιήσει εναντίον μου, θα χάσει, όχι από μένα, από τον κόσμο. Αν κάποιος με πει ομοφυλόφιλο δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Δείτε όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για το συγκεκριμένο θέμα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!