«Δεν ήθελα η κόρη μου να με βλέπει μια με τον έναν γκόμενο και μια με τον άλλο»!

«Η Αλίκη μου έλεγε “εγώ δεν μπορώ χωρίς άντρα στο κρεβάτι μου”…».

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρινέλλας στην Καθημερινή, πρόβαλλαν στην εκπομπή ΦΜ Live. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι χωρίς άντρα εδώ και 30 χρόνια και τόνισε τι της έλεγε η Αλίκη Βουγιουκλάκη για το γεγονός ότι δεν είχε κάποιον δίπλα της.

Έναν άντρα δεν χρειάζεσαι δίπλα σου;

Όχι. Και το λέω ειλικρινά. Έκανα δύο γάμους, είχα και δυο-τρεις μεγάλες σχέσεις. Γνώρισα τον πατέρα της Τζωρτζίνας, γεννήθηκε εκείνη, με τον Φρέντι (σ.σ. Σερπιέρη) μείναμε καλοί φίλοι. Αν κάνεις τη σούμα, βγαίνουν πολλά χρόνια. Από τότε που το παιδί μου έγινε 11-12 ετών, είπα: Δεν σε παίρνει πια, κορίτσι μου, τελείωσαν οι άντρες για σένα. Δεν ήθελα η κόρη μου να με βλέπει μια με τον έναν γκόμενο και μια με τον άλλο, ούτε να διαβάζει για τους έρωτές μου στα περιοδικά.

Και δεν έχεις ανάγκη από κάποιον να σου κρατήσει τρυφερά το χέρι;

Τώρα πια τι να μου κρατήσει, βρε Τασούλα; Είμαι χορτάτη. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, έκανα έρωτα, ευχαριστήθηκα, το φόρεσα αυτό το «κοστούμι». Κάτσε να κάνω την αφαίρεση… Τριάντα χρόνια είμαι χωρίς άντρα. Δεν λέω ότι δεν με φλέρταραν από τότε, αλλά όλα είναι στο μυαλό μας. Όπως πέταξα ένα πρωί τα τσιγάρα μου από το παράθυρο, εγώ που κάπνιζα πέντε πακέτα τη μέρα, όπως σταμάτησα να τρώω κρέας, έτσι έγινε και με τους άντρες. Τέρμα! Μου έλεγε η Αλίκη, με την οποία ήμασταν φίλες: «Εγώ δεν μπορώ χωρίς άντρα στο κρεβάτι μου, να μου ζεσταίνει τα πόδια». «Και δεν παίρνεις καλύτερα μια μπουγιότα (σ.σ. θερμοφόρα), της απαντούσα, «να μην έχεις κανέναν ανάγκη;»

Περισσότερα latest news »