«Δεν ήταν καλή ηθοποιός η Μελίνα Μερκούρη, με φέρνετε σε δύσκολη θέση…»

Μελίνα Μερκούρη

"Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μιμή Ντενίση ήταν δύο διαφορετικές εικόνες μέχρι τη γενική πρόβα και κάτι άλλο στην παράσταση".

Ο Πασχάλης Τσαρούχας πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Στέλλα». Καλεσμένος στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, όταν ρωτήθηκε αν φοβάται τη σύγκριση με την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μελίνα Μερκούρη, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ποια σύγκριση; Μα είναι δυνατόν να μπω σε διαδικασία σύγκρισης το 2017 με κάτι που γυρίστηκε σε ταινία το 1955; Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να παιχτεί ποτέ τίποτα».

[dfp_ads id=236982]

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού ρώτησε πιο συγκεκριμένα: «Ποια είναι η γνώμη σου για τη Μελίνα Μερκούρη σαν ηθοποιό»; Τότε, ο Πασχάλης Τσαρούχας απάντησε: «Με φέρνετε σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είναι καλή. Δεν τη θεωρώ καλή ηθοποιό. Ένας άνθρωπος με τρομακτική ενέργεια, σεξαπίλ, επιβολή στο περιβάλλον του, αλλά εντάξει… εγώ δεν τη θεωρούσα καλή ηθοποιό».

«Είσαι ο τρίτος που ακούω να το λέει…», παρατήρησε η Ναταλία και ο ηθοποιός είπε: «Είναι πολλοί περισσότεροι αλλά δεν το λένε. Για να είναι πρωταγωνιστής κάποιος δεν είναι απαραίτητο να είναι καλός ηθοποιός. Για να είσαι σταρ προϋποθέτει να έχεις μια σειρά άλλων προσόντων από το πρώτο που θα πρέπει να έχεις».

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μιμή Ντενίση ήταν δύο διαφορετικές εικόνες μέχρι τη γενική πρόβα και κάτι άλλο στην παράσταση. Είναι εκπληκτικές ηθοποιοί, αλλά όταν γίνεται παράσταση είναι άλλο πράγμα», πρόσθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.