«Δεν γίνεται να είσαι ο ΑΝΤ1 και το μόνο promo που έχεις για Μαυρίδη να είναι ότι είναι ο γκόμενος της Νικολέττας Ράλλη»

Μαυρίδης

«Δεν αφήνεις τον Λιάγκα στην άκρη γιατί έκανε ένα σχόλιο για τα μαλλιά του Κανάκη.»

Ο Νάσος Γουμενίδης μίλησε για την τηλεοπτική χρονιά Στη Φωλιά των Κου Κου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίπτωση του ΑΝΤ1 και των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης του καναλιού, αλλά και για συγκεκριμένους παρουσιαστές.

«Θα είναι μια χρονιά με πολλές επενδύσεις, αλλά και μια χρονιά αποκαθηλωτική για κάποιους. Κάποια πρόσωπα που έχουν δεθεί στο άρμα της τηλεόρασης και που τα τελευταία χρόνια δεν πουλάνε και σώνει και ντε είναι στην ελληνική τηλεόραση… για παράδειγμα η Ελένη Μενεγάκη. Είναι η βαρεμάρα της Ελένης Μενεγάκη που πλέον μετά από όλα αυτά τα χρόνια σκέφτεται πότε θα έρθει το καλοκαίρι από την πρώτη Σεπτέμβρη ή του Νοέμβρη για να πάει στο χωριό του Ματέο να βάλει την ντοματούλα της να γουστάρει, να ανεβάσει τη φωτογραφιούλα της στο instagram και να πάρει τα χιλιάδες σχόλια και τα likes.

Ελλάδα… δεν έχεις ταλέντο. Βλέπω κάτι Κυριακές σακατεμένες. Βλέπω γενικά ο ΣΚΑΙ στο πρόγραμμα του φέτος να έχει πέσει 8-9 μονάδες κατά μέσο όρο. Αυτό είναι καμπανάκι για τα στελέχη του ΣΚΑΙ. Φταίει η πεπατημένη, αυτό που ακολουθούν, ότι το The Voice μας έκανε πέρυσι 40% θα μας κάνει και φέτος. Δεν είναι έτσι.

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 είχε το χαμηλότερο ποσοστό τηλεθέασης από συστάσεως του. Αυτό δεν είναι καμπανάκι. Είναι όλες οι καμπάνες της Ελλάδος και οι σειρήνες πολέμου για έναν σταθμό που επένδυσε πάνω από 10 εκατομμύρια φέτος για να φτιάξει πρόγραμμα. Μόνο το Nomads στοιχίζει στον ΑΝΤ1 6 εκατομμύρια ευρώ. Είσαι σε έναν «πόλεμο», δεν αφήνεις τα όπλα σου στις αποθήκες. Δεν αφήνεις τον Λιάγκα στην άκρη γιατί έκανε ένα σχόλιο για τα μαλλιά του Κανάκη. Δεν αφήνεις τον Αρναούτογλου να βράζει. Όταν εσύ θα βγεις εσύ τον Γενάρη με τον Λιάγκα έτοιμο να φύγει, ή τον Αρναούτογλου ξενερωμένο… να κάνουν τί; Δεν φταίει ούτε ο Σάββας για τα χάλια του Nomads. Δεν μπορείς να βάζεις έναν Λέντζα, ο οποίος είναι ωραίο αγοράκι, αλλά ήταν καμεραμάν, γιατί έκανε μια εκπομπή χαβαλέ με τον Μαυρίδη στον Alpha. Δεν γίνεται να βάζεις έναν Μαυρίδη να σου κάνει μια εκπομπή και από πριν το μόνο promo που έχεις για τον Μαυρίδη να είναι ότι είναι ο γκόμενος της Νικολέττας Ράλλη», είπε συγκεκριμένα ο Νάσος Γουμενίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!