Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ιστορία πίσω από “Τα Αγάλματα” του Νότη Σφακιανάκη!

Νότης Σφακιανάκης

"Ο Πρόδρομος του “Big Brother”, δεν ήταν τραγουδιστής!"

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βαξαβανέλης στην κάμερα του “Happy Day”. Ο στιχουργός έκρινε τους τραγουδιστές και αποκάλυψε μουσικές ιστορίες πίσω από τα τραγούδια.

«Ο στιχουργός είναι ο θεός και οι άνθρωποι! Ο θεός είναι ο δημιουργός που δημιουργεί και οι άνθρωποι είναι οι τραγουδιστές! Οι τραγουδιστές είναι αναλώσιμοι!  Εμείς φτιάχνουμε καριέρες  αρκεί ο τραγουδιστής να έχει φωνή. Γι’ αυτό διαφωνώ και με όλα τα μουσικά “talent show” που έχουν κριτές τραγουδιστές, θα έπρεπε να έχουν κριτές δημιουργούς! Ο Πρόδρομος του “Big Brother”, δεν ήταν τραγουδιστής, γι’ αυτό και χάθηκε, αν και του έγραψα τραγούδι.  Ο Πρόδρομος ήταν το αγαπημένο παιδί όλων! Τα τελευταία δύο χρόνια, οι δημιουργοί είμαστε απλήρωτοι. Για το “Θέλω να σε ξαναδώ” του Πάνου Κιάμου, δεν έχω πληρωθεί δραχμή. Από το “Θέλω να σε ξαναδώ”, υπολόγιζα να πάρω 40.000 ευρώ.

Μεγάλο λάθος οι τραγουδιστές να τραγουδάνε μέχρι τα 70 και 80, γιατί κλείνουν την πόρτα στα νέα παιδιά. Δεν έχουμε γυναικείες φωνές, γι’ αυτό και τραγουδάει ακόμη η Μαρινέλλα! Οι νέες τραγουδίστριες, δεν είναι τραγουδίστριες! Η Άννα Βίσση είναι σπουδαία τραγουδίστρια, αλλά όχι pop είδωλο ηλικιακά. Pop star, είναι η Ελένη Φουρέιρα! Τα “Αγάλματα” του Νότη Σφακιανάκη τα έγραψα μετά από τσακωμό με τη γυναίκα μου.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!