«Δεν έλεγαν ούτε καλημέρα στο Πρωινό! Υπήρχαν λόγοι σημαντικοί που…»

Πρωινό

«Όταν μια κόντρα δεν λυθεί και τραβιέται και κάνεις καθημερινή εκπομπή γίνεται χειρότερο».

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην Δήμητρα Καλφούντζου και Στη Φωλιά των Κου Κου για την απόφαση του να φύγει από τον ΑΝΤ1 και το Πρωινό όταν ήρθε η πρόταση του Alpha.

«Ναι μεν ήμουν έξι χρόνια στον ΑΝΤ1 και τον θεωρούσα σπίτι μου και οικογένεια μου, αλλά ήρθε η πρόταση από τον Alpha, νομίζω ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο κύκλος στο πρωινό είχε κλείσει και αποφάσισα να πάω στον Alpha. Από ένα σημείο και μετά δεν ξυπνούσα με την ίδια χαρά που ξυπνούσα πριν για να πάω στη δουλειά και ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που αποφάσισα να μην συνεχίσω στο Πρωινό, ανέφερε ο δημοσιογράφος ο οποίος αποκάλυψε πως:

«Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε συνεργάτης με τον οποίο ήμασταν δίπλα και δε λέγαμε ούτε καλημέρα. Το λέω με στεναχώρια αυτό γιατί δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο κάθε μέρα να βρίσκεσαι σε μια εκπομπή στον αέρα και με τον διπλανό σου να μην λες ούτε καλημέρα.»

Η Δήμητρα Καλφούντζου φωτογράφισε μάλιστα το πρόσωπο λέγοντας: «Θα κάνω μια υπόθεση. Θεωρώ ότι με αυτό τον άνθρωπο υπάρχει κατά μια έννοια μια τηλεοπτική σχέση και φέτος. Είναι κάπως απέναντι, μεσημέρι σε κάποιο άλλο κανάλι προς ΣΚΑΙ μεριά.»

«Πολύ εύκολα βγάζεις συμπεράσματα», απάντησε ο Κώστας Τσουρός.

Λίγες στιγμές αργότερα η Μαριλού Ρεπαπή θα έκανε λόγο για την Σάσα Σταμάτη και η ομάδα των Κου Κου θα ζητούσε περισσότερες λεπτομέρειες από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος εκείνη τη χρονιά βρισκόταν μαζί τους.

«Και η Σάσα το έχει πει από την εκπομπή της φωτογραφίζοντας τον Κώστα ότι υπήρχε θέμα μεταξύ τους. Και η Δήμητρα Καλφούντζου του το έβγαλε του Κώστα τώρα. Δεν ήταν καλά μεταξύ τους. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να μπλέξω. Δεν θα πω γιατί. Θα πω ότι όλη τη χρονιά, ήμασταν 10 μήνες στον αέρα, τους 8,5 δεν έλεγαν ούτε καλημέρα και υπήρχε μεταξύ τους μεγάλο «τζιζ» γιατί ήταν ακριβώς δίπλα. Τον βρίσκω χαζό το λόγο που τσακώθηκαν. Υπήρχαν λόγοι σημαντικοί που κορυφώθηκαν με λάθος συμπεριφορές εκατέρωθεν. Όταν μια κόντρα δεν λυθεί και τραβιέται και κάνεις καθημερινή εκπομπή γίνεται χειρότερο», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!