«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη»

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

"Όταν βγήκα από το Survivor έπαθα αγοραφοβία. Θυμάμαι ότι μέσα στο δεκαήμερο έφυγα και πήγα σε ένα απόμερο μέρος στην Πάρο..."

Η Βιργινία Δικαιούλια που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2, μιλάει για όλα στο Happy Day και την Έλενα Κώνστα. Τελικά, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι σύντροφός της; Θα την δούμε σύντομα σε κάποια εκπομπή; Ποιος πανελίστας έχει εμμονή μαζί της;

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Στενοχωρήθηκα με τα δημοσιεύματα γιατί τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Μετά το Survivor με πλησιάζουν πιο δύσκολα οι άντρες, δεν ξέρω γιατί.

Όταν βγήκα από το Survivor έπαθα αγοραφοβία. Θυμάμαι ότι μέσα στο δεκαήμερο έφυγα και πήγα σε ένα απόμερο μέρος στην Πάρο, ώστε να ηρεμήσω και να επανέλθω σιγά σιγά.

Είναι ένα από τα σχέδιά μου η τηλεόραση, θα ήθελα να το δοκιμάσω, εάν κι εφόσον ήταν κάτι που θα μπορούσα να υποστηρίξω σαν Βιργινία. Μου είχε γίνει μία πρόταση και ήμουν αρνητική στην αρχή, γιατί ίσως δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Συζητάω και μπορεί να με δείτε μέλος σε κάποια εκπομπή.

Συγκεκριμένο πρόσωπο σε πάνελ πρωινό έχει εμμονή μαζί μου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει τελείως διαφορετική νοοτροπία από μένα. Εγώ δεν θα μιλήσω ποτέ άσχημα για κάποιον μόνο και μόνο για να συζητηθώ. Είχε πει ότι είμαι βαρετή και αδιάφορη».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…