«Δεν είχε πάρει ποτέ κανείς είδηση ότι εμείς οι δύο είχαμε χωρίσει»

Διαζυγιο

"Η κόρη μου δεν είχε καταλάβει ότι χωρίσαμε μέχρι που της το είπε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε  στο «Πρωινό», η Έρρικα Μπρόγιερ, μίλησε για τον χωρισμό της με τον  Κώστα Βουτσά αλλά και για το πώς αισθανόταν  την περίοδο που έχασε τον δεύτερο σύζυγο της από ανακοπή καρδιάς.

«Παλιότερα άκουγα περισσότερο ότι είμαι ωραία γυναίκα. Βλέπω τις ταινίες μου από παλιά, αλλά τώρα μου αρέσουν πιο πολύ  και μου αρέσω και εγώ πιο πολύ γιατί παλιά δε μου άρεσα.

Τον Κώστα Βουτσά τον αγαπώ και τον θαυμάζω, δε θέλω να μου πει ποτέ κανείς κάτι γι’ αυτόν. Τώρα τον αγαπώ περισσότερο από ότι όταν ήμασταν παντρεμένοι. Είχαμε χωρίσει όμορφα, δεν είχε πάρει ποτέ κανείς είδηση ότι εμείς οι δύο είχαμε χωρίσει, ακόμα και η κόρη μου δεν είχε καταλάβει ότι χωρίσαμε μέχρι που της το είπε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο. Με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι ο Κώστα ήταν άπιστος.

Όταν ξαναπαντρεύτηκα αισθανόμουν ότι έχω δίπλα μου τον πιο πλούσιο άντρα που υπάρχει. Όταν τον έχασα, φοβόμουν να οδηγήσω, δεν ήθελα να βγαίνω το βράδυ, είχα πάθει σοκ!

Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει κάποιος για να με πλησιάσει είναι όταν δούλευα σε ένα κέντρο και ήρθαν δύο άτομα  ντυμένοι με στρατιωτικά ρούχα, μου είπαν “Ότι κάποιος το έσκασε απ’ το στρατόπεδο και έχει μανία μαζί σας, γι’ αυτό πρέπει να μας παίρνετε παντού μαζί σας!”»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!