«Δεν είχαμε λεφτά και τρώγαμε ένα πεϊνιρλί στα δύο με τη Σοφία Φαραζή»

πεινιρλί

«Η ανασφάλεια είναι τεράστια και δεν ξέρεις αν είναι παροδικό ή αν θα κρατήσει.»

Ο Θανάσης Αλευράς κάθισε στον καναπέ των Κου Κου και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή στο επάγγελμα, όταν ακόμα βρίσκονταν στην σχολή μαζί με τη Σοφία Φαραζή και συγκατοικούσαν.

«Τότε μέναμε μαζί με τη Σοφία Φαραζή. Τρώγαμε ένα πεϊνιρλί στα δύο. Ενώ το άγχος και η πίεση ήταν μεγάλη γιατί έλεγες με θέλει η δουλειά ή δεν με θέλει; Απλώς κάνω υπομονή και πίστη για κάτι που θα πιάσει τόπο ή δεν θα πιάσει; Η ανασφάλεια είναι τεράστια και δεν ξέρεις αν είναι παροδικό ή αν θα κρατήσει. Αλλά λίγο τα γκάζια της πρώτης νεότητας και του καθενός η πίστη του στον εαυτό του και η κάψα του καθενός που στην οποιαδήποτε δουλειά είναι η «πυρηνική του ενέργεια», που όσο δυνατό είναι αυτό το πράγμα, εκεί θα σε φτάσει. Την εικόνα με το πεϊνιρλί τη θυμάμαι γιατί ήταν πολύ χαρακτηριστική ότι ξεμείναμε. Ήμασταν στο σπίτι μας και δεν είχαμε λεφτά. Θα χτυπάγαμε την πόρτα, θα παίρναμε ένα τηλέφωνο τους γονείς μας. Δεν ήμασταν στο δρόμο ακριβώς. Αλλά είναι η αίσθηση. Θέλαμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας, μέχρι τη Δευτέρα που θα μας στείλουν χαρτζιλίκι ας πούμε. Ήμασταν φοιτητές. τότε δεν μας ένοιαζε τίποτα. Ήμασταν όλη μέρα στα διαβάσματα με μια ατέλεια στο χέρι και πηγαίναμε και βλέπαμε ό,τι κυκλοφορεί, όλα τα θέατρα.

Δεν ζω με το φόβο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και αν δεν πάνε καλά πιστεύω ότι και αυτό έχει κάτι να σου διδάξει. Και είτε εγώ, είτε η δουλειά να μην τα βρίσκουμε στη συνέχεια, γιατί δεν ξέρω κι αν θα κάνω πάντα αυτό το επάγγελμα, φόβο επιβίωσης δεν έχω, ξέρω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», ανέφερε ο Θανάσης Αλευράς.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!