«Δεν έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό μετά το GNTM»

GTNM

Αποκαλυπτικό σε όσα είπε το μοντέλο στον ΑΝΤ1!

«Θεωρώ το GNTM με αγόρια και κορίτσια μια ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά δεν θα πήγαινα, θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ γιατί ίσως φοβόμουν τη συμβίωση. Μπορεί να ήταν λίγο πιο δύσκολη» ανέφερε, με ειλικρίνεια, η γοητευτική πρώην παίκτρια του GNTM.

Ο λόγος για την Κέισι Μίζιου η οποία μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα την Πέμπτη. Η φιναλίστ του τελευταίου κύκλου του GNTM μίλησε για την αλλαγή που θα σημειωθεί στο ριάλιτι μόδας του STAR, τις σχέσεις που διατήρησε με τους κριτές μετά το τέλος αλλά και τον πολυσυζητημένο τελικό!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Κέισι Μίζιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ναι, τρίτη στο GNTM αλλά έξω νομίζω ότι έχω βγει πρώτη. Δεν μου θύμισε τελικό αυτό που συνέβη, άρχισα να γελάω. Λέω τώρα τι γίνεται, τώρα σοβαρά συνέβη αυτό το πράγμα αλλά δεν με ενόχλησε».

Όσον αφορά με τις σχέσεις που διατήρησε με τους κριτές, μετά την αυλαία του φετινού κύκλου, η Κέισι Μίζιου ανέφερε στο Πρωινό: «Δεν έχω μιλήσει με την κα. Καγιά και τον κ. Σκουλό μετά το παιχνίδι, ενώ με τον κ. Μπράτη έχω ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Είναι γλυκύτατος! Ελπίζω να συνεργαστώ με όλους τους κριτές έξω από το παιχνίδι».

«Μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι το modeling είναι αυτό που θέλω να ασχοληθώ. Κάνω αυτό που αγαπάω» παραδέχθηκε, επίσης, με χαμόγελο το μοντέλο.