«Δεν έχω υπάρξει ζευγάρι με τον Άλκη Κούρκουλο»

Άλκης Κούρκουλος

«Το λέω τώρα γιατί έχει περάσει και χρόνος...»

Με αφορμή το «Λόγω Τιμής» και τους πρωταγωνιστές του που βρίσκονται ήδη σε διαδικασία προβών, η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα!» για την επιστροφή του σίριαλ και αποκάλυψε σχετικά με τον Άλκη Κούρκουλο.

«Έγιναν μαγικά όλα για το «Λόγω Τιμής». Ούτε και εμείς το πιστεύουμε ότι είμαστε σε φάση προβών. Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η σειρά αν δεν ήμασταν και οι 7. Νομίζω ότι έτσι έχει νόημα. Είναι αυτή η παρέα. Το «Λόγω Τιμής» είναι η σφραγίδα της φιλίας, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει ένας. Με τις ίδιες οικειότητες με τα ίδια γέλια, με προβληματισμούς. Είδα τα επεισόδια ξανά σε μια πρόσφατη επανάληψη. Είναι σαν να βλέπω ένα παιδάκι.

Στην σειρά δεν ήμασταν ποτέ με τον Άλκη. Ούτε στη ζωή ήμασταν. Παίζαμε τότε σε μια πραγματικά συγκλονιστική παράσταση με τον Άλκη και το λέω τώρα γιατί έχει περάσει και χρόνος, ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή και των δυο μας ένα εξαιρετικό έργο το Fool for love και ήταν μαγική η συνύπαρξη μας πάνω στη σκηνή. Κάναμε ένα ζευγάρι πολύ wild, πολύ έντονο, με άκρατο ερωτισμό και όλο αυτό είχε βγει από όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή υποκριτικά για εμένα. Σου λέει αυτοί για να είναι τόσο ταιριαστοί στην σκηνή, τι γίνεται… Αλλά ήταν πίσω πολλή δουλειά, και φυσικά οικειότητα που έχουμε», εξήγησε η Χριστίνα Αλεξανιάν, λέγοντας ουσιαστικά πως οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι με τον Άλκη Κούρκουλο οφείλονταν σε αυτή την παράσταση.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!