«Δεν έχω τσακωθεί με την Ελένη Μενεγάκη, τρίτα άτομα δημιουργούν τη μη ηρεμία»

Ελένη Μενεγάκη

«Ευελπιστώ η Ελένη Μενεγάκη να κάνει και το κάτι άλλο γιατί έχει δυνατότητες».

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο οποίος μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τα ριάλιτι που κατακλύζουν την ελληνική τηλεόραση.

«Η τηλεόραση δεν μου έχει λείψει, δεν είναι τώρα στα καλά της. Τα ριάλιτι έχουν ξεφύγει, πολλά πράγματα που συμβαίνουν δεν θα έπρεπε καν να προβάλλονται. Ευελπιστώ η Ελένη να κάνει και το κάτι άλλο γιατί έχει δυνατότητες. Θα ήθελα να τη δω σε βραδινό πρόγραμμα, όχι show, με καλεσμένους από όλους τους χώρους. Τηλεοπτικά είναι πιο ώριμη. Δεν έχω τσακωθεί με την Ελένη, τρίτα άτομα δημιουργούν τη μη ηρεμία. Με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αρχίσαμε το Πακέτο, πήγαμε εξαιρετικά και η συνεργασία ήταν άψογη», είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν βλέπω το Battle of the couples. Θέλω αισθητική, μου αρέσει να βλέπω όμορφα πράγματα. Η τηλεόραση είναι μια επιχείρηση, πρέπει να έχει τηλεθέαση. Αλλά σήμερα έχει; Δεν πίνω πλέον τίποτα. Είχα ανακαλύψει ότι λόγω του ποτού ήμουν εριστικός και νευρικός, έτσι το έκοψα. Έπινα κυρίως τα βράδια, πήγαινα  κάθε βράδυ σε 2-3 μπουζουξίδικα, τότε έπινα πολύ. Η σύντροφός μου είναι στο Ντουμπάι κι εγώ εδώ, τι το ωραιότερο;».